Hogyan változtathatnék a gondolkodásmódomon?
Figyelt kérdés
Az a helyzet velem, hogy túl sokat agyalok. Mindig jár valami a fejemben (az aktuális terveim, elképzeléseim, hogyan oldjam meg ezt, hogyan oldjam meg azt). A másik probléma pedig az, hogy túlzottan eltervezek mindent előre. A nyáriszünetnek még a fele hátra van, de én már elterveztem végig a következő tanévet. A lányokkal is hasonlóan vagyok, noha nem volt még barátnőm, fejben már komplett randikat, esküvőket, nyaralásokat bonyolítottam le. Szerintetek gáz, hogy ilyen vagyok? Hogyal lehetne változtatni ezen? (olyat, hogy próbáljak meg ne agyalni ne írjatok, mert próbáltam már, de esélytelen :)2011. júl. 16. 02:17
1/3 dirtboy válasza:
használd ki legyél mondjuk rendezvény szervező. Különben meg foglald le magad valami hasznossal és akkor nem lesz időd annyit agyalni,sok hobbi közül lehet választani
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez normális, egyáltalán nem gáz .
Én is sokszor elképzelek dolgokat, gondolatban tervezgetek. :)
Szerintem ne akarj változtatni ezen. Csak az a fontos, hogy mindig pozitív dolgokon agyalj. :)
3/3 anonim válasza:
Nem "gáz". Mindenki csinálja ezt többé-kevésbé, bár ez nem tervezés, inkább álmodozás. A tervezés egy kicsit mást jelent.
Ha túlzásba viszed az álmodozást, akkor viszont nem marad időd ténylegesen élni, ez a dolog veszélye.
"Hogyal lehetne változtatni ezen?"
Tevékenységekkel jó alaposan tele kell raknod az időbeosztásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!