Mitől lehet hogy mostanában nem tudok normálisan, összefüggően beszélni? (Soha nem volt beszédproblémám) Hogy változtathatnék ezen? 16/L
Figyelt kérdés
Mindig arra koncentrálok hogy ne rontsam el amit mondok, és pontosan ezért cseszem el mindig. Nagyon rossz érzés!2011. febr. 13. 16:09
2/5 tetris válasza:
Túlreagálod a dolgot, ezért görcsös lehetsz. Nyugi!!
3/5 Catz válasza:
Nalam akkor jelentkeznek ilyen problemak, ha:
1. kialvatlan vagyok
2. mivel nemet munkahelyen dolgozom 12 oraban, es utanna nehezemre esik neha a magyar, meg fotditva.
3. Kamaszkoromban, ha mindenki ram figyelt, akkor en is begörcsöltem es elkezdtem hadarni vagy dadogni.
4/5 anonim válasza:
Ki tudod pihenni magad?
Nem stresszelsz sokat mostanában?
Ha egyébként rendben vagy, akkor keress fel egy neurológust!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, szóval az ilyen lehet a kialvatlanságtól? Talán, de stresszelni is stresszelek..
2011. febr. 15. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!