Hogyan változtathatnék az életemen, mit kellene csinálnom hogy jobb legyen?
Szia!
Csak így tovább, próbálj meg még több beszélgetésbe bekapcsolódni!
Ami a legfobntosabb: kell hogy érdeklődésed legyen az emberek felé (ez lehet hogy így van, nem tudom).
Hogy hogy nem tartjátok a régi barátaiddal kapcsolatot?
Nem voltatok annyira jóban? Vagy a tipikus :"ahányan voltunk a csapatban, annyi fele mentünk?"
Na, használható tanácsot adtam Neked?:)
Nagyon remélem!
Sok sikert!
huh szintén , mintha én írtam volna :(
megoldás nem tudom , de manapság elkezdtem levelezgetni több emberrel is neten , találkozni nem tudok hogy mernék e majd később velük , de jó hogy beszélek emberekkel valamilyen szinten
20/L vagyok.
A régi barátokkal meg nem volt olyan erős a kapcsolat, hogy megkeressük egymást.
Én annak idején, amikor viszonylag antiszociális voltam, meg úgy éreztem nem is lehetne rosszabb az életem, myvipen beléptem egy klubba, aminek a neve "Szar az élet" klub volt, ott tudtam társalogni hasonlóan boldogtalan emberekkel.. Na ez sokat segített, így közvetlenebb kapcsolatba tudtam kerülni más tagokkal, msn-en felvettük a kapcsolatot, sokat tudtunk beszélgetni, mert volt közös témánk..
Keress hasonló lehetőséget, és meglátod, lassan, de biztosan jobb lesz. Velem ez kb serdülőkoromban lehetett, talán gimi első 2 évében, már nem emlékszem.. Most pedig mondhatni már nagyon szuper életem van, van pár közeli barátom, velük nagyon jól érzem magam mindig..
De lényeges, hogy ez csak a kezdőlöketet adja meg, aztán szép lassan kinövöd ezt az érzést és új irányokba fogsz nyitni meglátod :)
f/19
ui.: Én mostmár nevetek azon a korszakomon, dehát ilyen emberek is kellenek. ;)
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!