Ez nagy baj? Többször gondolok az öngyilkosságra és, hogy jobb lenne nem élni. Sokszor azt is elképzelem, hogy halnék meg szívesen. Mit tegyek? 16/f
Elösszőr is azt kellene tudni mi okozza ezt az érzést, mert ez nem normális. Minden élőlény ragaszkodik az életéhez. Boldogtalan, unalmas az életed? Rossz a kapcsolatod a szüleiddel? Vagy mi a baj? Tanulsz még? Én 31 éves L vagyok. Hasonló gondolataim nekem is voltak már. De soha sem merném megtenni mert egy v.miben hiszek a világon Istenben. És ha megteszed kinek lenne jó? Neked se hidd el, nem tudod mi van utána.
Én azt javaslom (ami nálam bevállt) ennyi idősen tanulj a suliban, tanulj nyelveket (angolt) és ha nem érzed magad itthon jól, menj és dolgozz -élj v.hol ahol jól érzed magad,megtalálod a párod, sok pénzt keresel és boldog vagy (a pénz igenis boldogít!). Szerintem az hogy mostanában ennyi öngyilkos-gondolat van összefügg az ország sz.r helyzetével, a kilátástalansággal, és azzal h vágyunk sok mindenre amihez sok pénz kell, de itt nem igazán lehet egyántalán munkát találni nem h jól keresni. Én ha újrakezdhetném csak nyelveket tanulnék és mennék el innét.
Az életed csak magad teheted szebbé. legyenek céljaid, dolgozz értük, ne ülj otthon, ha még tanulsz nyaranta dolgozz. A semmittevés az elme halála! Csak felesleges dolgokon agyalsz! Gondolkozz mitől lennél boldog? Az már jó ha tudod, és ha tudod tegyél értük!
Morbid lesz. De szerintem a korral jár :D 18/f
Nálam is megvolt ez.
Szerintem elég rossz ötlet ahogy a többiek mondták. És hülyeség. Amúgy ha tényleg meg akarod ölni magad akkor gondolt át.
FELAKASZTÁS:-nem azért csinálták magasról mert megfulladsz hanem azért mert a nyakadnal a csigolya megrendül és eltorik. A FELAKASZTÁSnak a legtöbbje rosszul sül el és nagyon lassan telik el az a 3-5 perc.
LEUGRANI EGY BUILDINGRÖL:- a csontok darabokra törnek, belső vérzés keletkezik és nem biztos hogy meghalsz. De ha túléled akkor pedig valami "hátránnyal" tèrsz vissza. Ez is rossz.
ELVÁGNI AZ EREKET/NYAKAT:- a nyakadnal az elvágása nagyon macerás. Vagy félig csinálod meg a fájdalom miatt vagy pedig rosszul csinálod: lásd disznóvágás. Az erek felvágásához nem kell sok tudomány. De ez sem jó mivel spriccel. Ügye akarod paintballozni az egész szobát és várni a családot mikor jönnek vissza a vasárnapi vásárlástól. De ha elhibázod akkor lassan fohyik és még alvás a vért amint oxigénnel érintkezik.
2 szò : MENNY CSAJOZNI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!