Van ( elsősorban Budapesten és környékén ) olyan pszichiáter, aki a személyiségzavaros/identitászavaros/önértékelési zavaros/beteges hazudozókra "szakosodott", tehát sok ilyen esete volt/van? NAGYON NAGYON FONTOS!
Tud valaki ilyen pszichiátert ajánlani?Nagyon fontos és sürgős!
Ha konkrétan ezzel foglalkozót nem tudsz/tudtok/tudnak ajánlani,akkor egy nagyon jó pszichiáter nevének és elérhetőségének is örülnék!Aki tényleg nagyon jó!
Tudom mi a különbség,de ezekhez a problémákhoz pszichiáter kell.
Olyat szeretnék találni,akit ajánlani tudtok konkrétan!Aki tényleg nagyon jó!
Dr. Keresztes Zoltán Bejelentkezés alapján dolgozom, elsősorban személyiségzavarokkal foglalkozom, pszichoanalitikus vagyok, tehát dinamikus egyéni és csoportos terápiában vagyok jártas, gyógyszeres kezeléseket is viszek. Este 9 és 10 között elérhető vagyok mobilon, ami: 06-30-580-94-49, vagy üzenet hagyható a rendelőmben. Cím: Budapest, 1024. Fillér u. 2/b. Telefon: 316-60-20.
Köszönöm,hogy jelentkezett Doktor úr!
Meg fogom majd keresni, egy rokonomról lenne szó ( 29 éves húgomról ).
Esetleg tudna valami tanácsot adni,hogy ha teljesen elzárkózik a családi segítségtől (már olyan értelemben is sajnos,hogy esetleg ajánlanám Önt ),akkor hogyan tudom őt mégis rávenni???Hogyan tudom eljuttatni Önhöz???
Sajnálom, hogy félreérthető voltam, csak bemásoltam amit találtam róla, nem a 'Doktor úr' írt. Egyébként a nem saját elhatározásból megkezdett terápia hatékonysága jóval kisebb és kétséges, hogy a páciens benne marad-e egyáltalán. Nehéz dolog ez...
Jutottatok valamire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!