Miért van az, hogy néha úgy érzem, nincs célja semminek? Hogy változtathatnék rajta?
Sajnos ez nekem is sokszor van így, az egész élet egy körforgás megszületünk aztán meghalunk, lényegében mi is a cél? Illetve ha van cél akkor mit érünk vele ha egyszer meghalunk? Pillanatnyi örömök...
Érdemes valami szabadidős elfoglaltságot találni, ill nem gondolni ilyenekre, mindenkinek vannak rosz napjai.
A minap szemtanúja voltam egy vonatbalesetnek, egy embert ütött el a vonat, láttam a sinek között, iszonyatosan megrázó volt, egy ember aki élt eddig, és már nem. Ennyi volt, neki is lehettek céljai... de egy csapásra (a csapás sajnos szó szerint) minden szertefoszlott... Az élet kiszámíthatatlan...
figyi, te egyszerűen csak unatkozol...
legyen az a célod, h örömöt szerzel magadnak, vagy másoknak. rögtön lesz mit csinálnod.
az unatkozás része is benne van tudm jól...:(
van egy másik gondom is...iszonyatosan lusta vagyok.bármire,még gondolkodni is néha.szabályszerűen meg kell erőszakolnom magam,hogy kitakarítsam a lakást,elintézzem a dolgokat amiket kell.és utána rettentő fáradt vagyok.
Nálam is előfordul: minek az élet,ha úgyis meghalunk.
Mi a célja,hisz minden ami eddig volt elmúlik.
Viszont az apró örömökből lesznek a nagyok és a pillanatnyi boldogság,az életed tartalmassága az ami igazán emberré tesz.És ez így jó.
Elnézést ha eltértem,de én már ha eszembe jut ez a dolog,akkor erre szoktam gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!