Mit tegyek? Igy semminek nincs értelme.
az életet pörgetni kell. különben ilyen rosszul fogod érezdi magad. értsd: most valószínű nem csinálsz sok mindent, semmi hasznos dolgot amire büszke lehetnél, elfoglal.
én is érzek néha ilyet mint te, pedig nekem sikerült az érettségim anno, tök jó vagyok a fősulin, de az élet nem ebből áll.
Így igaz!Ez természetes,minden ember életében vannak ilyen időszakok!
Kb. 2 évig rettentően üresnek éreztem magam...nem voltak érzéseim,nem hozott lázba semmi,stb...Így utólag visszagondolva bölcsebb fejjel sokkal jobb lett volna,hogyha elfoglalom magam valamivel.Akkoriban szinte csak bejártam a suliba,aztán meg otthon ültem.
Még ha most nem is érzel inspirációt semmi iránt,akkor is kezdj bele valamibe.Gondolkodj el,hogy amikor még nem érezted magad üresnek,milyen álmaid voltak,mit szerettél volna kipróbálni,és hajrá! :-) Itt a nyár,élvezd ki a szabadságodat,járj el bulizni,világot járni stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!