Mitől vannak hallucinációim? Képes és hangi is
Kb.tavaly ősz körül kezdődtek,akkor még csak olyanok voltak,hogy hallottam hogy teljesen idegen hangok a nevemen szólítanak.Pár hónapja viszont már olyan szinten kezdtem el,hogy sokszor embereket látok ott,ahol nincsenek is,múltkor is mentem a városba a nővéremmel és láttam egy idős nénit,aki köszönt is nekünk,és én visszaköszöntem,kérdeztem nővéremtől hogy honnan ismerhet ez a néni minket,és azt kérdezte hogy milyen néni.
Olvasgattam erről,és hát olyan nagyobb sokk nem is ért mostanában.
15/L
Dehogy amiatt van! Sürgősen menj el orvoshoz, lehet olyasmi is, mint a skizofrénia, vagy tumor az agyban vagy bármi hasonló...
Ez nem normális dolog, ráadásul már régóta tart! + Magad is írtad, hogy már nem tudod elkülöníteni a valóságtól, hiszen gondolom te azt hitted a nővéred is látja a nénit.
Ha nem akarsz ártani magadnak vagy másoknak, akkor menj el a háziorvosodhoz és mondd el neki. Akár egyedül is elmehetsz, ő majd megmondja hová kell tovább menned.
szerintem ne menj el pszichiáterhez mert rögtön antipszichotikummal kezdi aminek eza mellékhatása:
http://www.youtube.com/watch?v=lfOGLpb1q24
:$
ya és a skizofrénia nem 15 éves korban szokott kialakulni hanem nőknél 30 és akkor se rögtön hallucinációval kezdődik sztem. Nem szedsz valamilyen gyógyszert?
"Hallucinációt a lelki betegségeken kívül az alkohol és egyéb pszichoaktív szerek fogyasztása, a cukorbetegség, egyéb betegségek és a szervezet kimerültsége, legyengültsége is okozhat."
Nem szedek különösebben gyógyszert,vagyis néha fogfájásra meg görcsökre cseppeket,meg Voltaren-t szoktam majdnem naponta,mert a csuklóm miatt kell az izületeimre.
Amúgy nem tudom elmenjek-e....amúgy anyukám csak annyit tud,hogy néha látok itt-ott foltokat,még nem mondtam el neki hogy már rendesen embereket is látok.
Kicsi szívem!Ha nem mész el ezzel a dokihoz és nem kezelteted magad úgy jársz majd,mint az a kulcsi fiatal srác,akinek a hangok is mondták hogy a családja a halálos ellensége lett.Majd kinyírt mindenkit szép sorjában.Nehari,hogy ezt írom,de inkább legyél leépülve,mint a börtönbe életfogytig beépülve!!!!
Amellett,hogy most ez még kezelhető.Pubertás miatt ilyen nem alakul ki.Tumor,skizofrénia,anyagcserezavar...stb.
A lényeg,hogy tuti nem te vagy az új szellemekkel suttogó :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!