Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől vannak hallucinációim?...

Mitől vannak hallucinációim? Képes és hangi is

Figyelt kérdés

Kb.tavaly ősz körül kezdődtek,akkor még csak olyanok voltak,hogy hallottam hogy teljesen idegen hangok a nevemen szólítanak.Pár hónapja viszont már olyan szinten kezdtem el,hogy sokszor embereket látok ott,ahol nincsenek is,múltkor is mentem a városba a nővéremmel és láttam egy idős nénit,aki köszönt is nekünk,és én visszaköszöntem,kérdeztem nővéremtől hogy honnan ismerhet ez a néni minket,és azt kérdezte hogy milyen néni.

Olvasgattam erről,és hát olyan nagyobb sokk nem is ért mostanában.

15/L

2012. máj. 16. 16:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Sürgősen mondd el a háziorvosnak, mert komoly betegség tünete lehet, kezelni kell. Anyukádnak nem mondtad?
2012. máj. 16. 16:25
 2/25 A kérdező kommentje:
Hát,a családom tud a dologról meg a legjobb barátnőm...de a család azt mondja hogy el fog múlni,csak pubertás miatt,de érdekes,hogy más velem egykorúaknak nincs ilyen problémájuk
2012. máj. 16. 16:27
 3/25 anonim ***** válasza:
Ez nem a pubertás kor miatt van, akkor másoknak is lenne, de a környezetemben nem hallottam ilyenről. Menj csak el az orvoshoz, ki kell vizsgálni mielőbb.
2012. máj. 16. 16:29
 4/25 anonim ***** válasza:

Dehogy amiatt van! Sürgősen menj el orvoshoz, lehet olyasmi is, mint a skizofrénia, vagy tumor az agyban vagy bármi hasonló...

Ez nem normális dolog, ráadásul már régóta tart! + Magad is írtad, hogy már nem tudod elkülöníteni a valóságtól, hiszen gondolom te azt hitted a nővéred is látja a nénit.

Ha nem akarsz ártani magadnak vagy másoknak, akkor menj el a háziorvosodhoz és mondd el neki. Akár egyedül is elmehetsz, ő majd megmondja hová kell tovább menned.

2012. máj. 16. 16:38
 5/25 anonim ***** válasza:
0%

szerintem ne menj el pszichiáterhez mert rögtön antipszichotikummal kezdi aminek eza mellékhatása:

http://www.youtube.com/watch?v=lfOGLpb1q24

:$

2012. máj. 16. 17:11
 6/25 anonim ***** válasza:

ya és a skizofrénia nem 15 éves korban szokott kialakulni hanem nőknél 30 és akkor se rögtön hallucinációval kezdődik sztem. Nem szedsz valamilyen gyógyszert?

"Hallucinációt a lelki betegségeken kívül az alkohol és egyéb pszichoaktív szerek fogyasztása, a cukorbetegség, egyéb betegségek és a szervezet kimerültsége, legyengültsége is okozhat."

2012. máj. 16. 17:13
 7/25 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el orvoshoz, ez tumor is lehet. Ne foglalkozz azzal a videóval, amit belinkeltek. Az csak egy LEHETSÉGES mellékhatás, ami ESETLEG előjön egy gyógyszertől, amit egyáltalán nem biztos, hogy szedned kell majd. Plusz nyilván, ha mellékhatás van, azt gyógyszerváltás követi.
2012. máj. 16. 17:22
 8/25 A kérdező kommentje:

Nem szedek különösebben gyógyszert,vagyis néha fogfájásra meg görcsökre cseppeket,meg Voltaren-t szoktam majdnem naponta,mert a csuklóm miatt kell az izületeimre.

Amúgy nem tudom elmenjek-e....amúgy anyukám csak annyit tud,hogy néha látok itt-ott foltokat,még nem mondtam el neki hogy már rendesen embereket is látok.

2012. máj. 16. 20:39
 9/25 anonim ***** válasza:
Akkor mondd el neki, és kérd meg, hogy tegyetek valamit ellene, mert ez akár komoly is lehet, nem csak gyerekes képzelgés.
2012. máj. 17. 17:27
 10/25 anonim ***** válasza:

Kicsi szívem!Ha nem mész el ezzel a dokihoz és nem kezelteted magad úgy jársz majd,mint az a kulcsi fiatal srác,akinek a hangok is mondták hogy a családja a halálos ellensége lett.Majd kinyírt mindenkit szép sorjában.Nehari,hogy ezt írom,de inkább legyél leépülve,mint a börtönbe életfogytig beépülve!!!!

Amellett,hogy most ez még kezelhető.Pubertás miatt ilyen nem alakul ki.Tumor,skizofrénia,anyagcserezavar...stb.

A lényeg,hogy tuti nem te vagy az új szellemekkel suttogó :)

2012. máj. 18. 19:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!