Mitől vannak hallucinációim? Képes és hangi is
Kb.tavaly ősz körül kezdődtek,akkor még csak olyanok voltak,hogy hallottam hogy teljesen idegen hangok a nevemen szólítanak.Pár hónapja viszont már olyan szinten kezdtem el,hogy sokszor embereket látok ott,ahol nincsenek is,múltkor is mentem a városba a nővéremmel és láttam egy idős nénit,aki köszönt is nekünk,és én visszaköszöntem,kérdeztem nővéremtől hogy honnan ismerhet ez a néni minket,és azt kérdezte hogy milyen néni.
Olvasgattam erről,és hát olyan nagyobb sokk nem is ért mostanában.
15/L
Menj dokihoz!!
A csodálatos elme című film ilyesmiről szól, hát nem szép kezelés nélkül
Akkor most menjek,vagy ne??Mindenki mást mond,már megőrülök!!
Egyébként a skizofrénia örökölhető,pl.ha nagypapám skizofrén volt,én is örökölhetem tőle??
Menj el vele indenképp, ez nagyon komoly tünet.
Igen, a hajlam örökölhető és vagy kijön, vagy nem, ez nagyon sok dologtól függ
Most mégis mire vársz? Semmin sem változtatna, ha olvasnál még pár dologról, és lehet neked teljesen más van. Ráadásul írod, hogy mik fordultak elő a családban, tehát még veszélyeztetett is vagy. Ennek ellenére mégsem mész az orvoshoz, most, amikor még lehet, hogy könnyen meg lehetne oldani a problémát.
Lehet rosszul fog esni, de biztos lehetsz benne, hogy nem fog elmúlni magától és nem is találsz rá semmilyen otthoni praktikát, amivel kezelni tudod.
Nyugodtan elmehetnél az orvoshoz, először csak feltesz pár kérdést, aztán jönnek a tesztek, de akkor is olyasmikre számíthatsz, hogy befektetnek egy gépbe, de nem fog fájni, kb. olyan mint a röntgen, ott sem érzel semmit, mégis képet kapnak arról, mi a helyzet belül.
lehet, hogy tumor, fordulj orvoshoz, ez nem vicces
korán felismerve egész jók a túlélési esélyek
Megértem, az én szüleimnek sem volt igazán fontos soha az egészségem...
De akkor is elmehetnél a háziorvosodhoz! Neked még eleve van biztosításod, tehát sok mindent ingyen megnéznek, tehát anyukád nélkül is mehetsz. De szerintem az is megoldható lenne, hogy elmenj a háziorvoshoz, beszéljetek aztán ő felhívja anyukádat vagy együtt elmentek hozzá és az orvos is megmondja anyudnak, hogy ezt komolyan kell venni.
De végül is a te döntésed, felhozhatsz még 10 másik okot is arra, hogy miért nem mész, miért halogatod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!