Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez lehet szociális fóbia vagy...

Ez lehet szociális fóbia vagy ez természetes dolog ami másnál is van ?

Figyelt kérdés
Ha kettesbe vagyok valakivel és nem beszélgetünk egy darabig akkor elkezdek szorongani és zavarba vagyok,hogy nem szólunk egymáshoz. Azon gondolkodom ,hogy mit mondjak milyen témat dobjak fel. Általában kérdező tipus vagyok. Lehangolnak azok akik csak magukról beszélnek,de az is lehangol ha szótlan valaki.Sokszor nem tudok önmagam lenni és nem szólok én se semmit. Nem sok embernél van az,hogy nem szorongok ha nem szólunk egymáshoz. Ez normalis dolog ? Vagy fóbia ? Vajon akivel vagyok kettesbe neki is kellemetlen ,ha nem beszélgetünk ?
ma 16:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Komplexusaid vannak.

Te kérdezel, vagyis a másikat beszélteted, magadról nem beszélsz. Meg is akad a párbeszéd.

Lazíts.

ma 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!