Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen könyvet tudnâtok...

Milyen könyvet tudnâtok ajánlani, ami segíthet megtanulni ismerkedni, barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen ismerkedek. Más korom belieknek már van, hogy 2 gyerekük is van. Nekem meg barátnőm sincs. Tudom, hogy vannak olyan programok, hogy segítenek (megtanítják, bátorítják) az embert, hogy tudjon ismerkedni. Persze van ebből a "csajozós oktatás", de van olyan amit tényleg hozzáértő, akár szakember vezet.

Nos, ez az amit NEM tudnék elvállalni. Nekem ez még nagyon nem mennek.

Arra gondoltam, hogy ha egy jó könyv segítene, megnyugtatna, tanácsot adna, akkor azt elolvasnám, hogy fejlődjek.

Milyen könyv van, ami ilyen vagy ehhez hasonló témában íródott?

ma 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
"élet"
ma 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát könyvből nem fogsz. Menj pszichológushoz vagy önismereti csoportba.
ma 17:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Pszichológushoz járok már vagy 2-3 éve. Gyógyszert is szedek, de most se megy.
ma 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Szociális fóbiád van? Vagy mire szedsz gyógyszert?
ma 17:59
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Segít a megértésben és a gyakorlati rész is igen hasznos.

Sok sikert!

ma 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát valami jó vaskos könyvet ajánlanák, aztán fejbe vered vele a kiszemelt nőt, mint neandervölgyi elődeink és máris megvan az asszony 😀😀😀
ma 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd már ott azt a pszichológust, minek pocsékolod a pénzedet? Vagy te nem vagy hajlandó változni (kívülről ezt nem lehet megoldani), vagy ő nem elég jó szakember. Mi történik az üléseken? És gyógyszert mire szedsz? Akármire, nem használ. Mondani kell az orvosnak.
ma 19:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!