Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikolok, tudnátok tippeket...

Pánikolok, tudnátok tippeket adni, hogy jobban legyek?

Figyelt kérdés

Szociális és agorafóbiám van, hosszabb útra ki kell mozdulnom.

Órák óta rosszul vagyok.

4-re kell menni, szerencsére kocsival elvisznek és haza is hoznak. Egy óra az út oda-vissza, kb. fél óra az ügy amiért menni kell.

Enyhén zsibbad mindenem, fulladok. Folyamatos hasmenés érzés.

Félek, hogy rosszul leszek, elájulok.

ma 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Próbáltad már elterelni valamivel a figyelmedet?
ma 12:51
 2/6 anonim válasza:
47%
Orvosnál voltál már vele?
ma 12:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Próbálom terelni a figyelmem, mert készülődöm, itthon csinálom a dolgaim.

Másfél órája kértem 1 mg Xanaxot, de nem használ, pedig sosem szedek ilyesmit.

Orvosnál nem voltam.

ma 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

Hát az extrém szorongásnál tényleg nem is hat azonnal a xanax, de ha nem szoktad szedni, akkor könnyen lehet, hogy majd "megcsap".

Mióta vagy szocfób és agorafóbiás?

Valamikor el fogsz tudni menni pszichiáterhez?

Kitartás, túl fogod élni a mai napot! Nekem tegnap volt extrém stresszes a napom, aztán még itt vagyok.

ma 13:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, másfél óra alatt szerintem kellett volna hatnia. Vagy csak nem veszem észre annyira.

14-15 éve vannak ezek a problémáim. Bár ájulásos rosszullét előtte is volt már, egészen fiatalon is.

Kellene mennem orvoshoz, mert az is lehet, hogy cukor vagy szív eredetű az egész. Csak hát folyton rosszul vagyok, csak akkor hagyom el a házat, ha muszáj.

Bár amikor lelkileg jól voltam, akkor semmi panaszom nem jelentkezett. Ezek szerint mégsem szervi eredetű.

ma 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:
3# A készülődés nem számít figyelemelterelésnek, hiszen pontosan arra tereli a figyelmedet, ami miatt készülődöl.
ma 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!