Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ilyenkor mit lehet tenni?

Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Évek óta járok szakemberhez, többféle gyógyszert szedtem, az egész eredménytelen. Meguntam, belefásultam. Nem akarok meghalni, de képtelen vagyok normális életet élni, egyáltalán az utcára is alig tudok kimenni. Iskolába nem járok, senkivel semmi kapcsolatom a családomon kívül. Nem fogok tudni dolgozni, leérettségizni sem, egyáltalán nem vagyok terhelhető.

Milyen megoldások léteznek? Befeküdni valahova életem végéig? Ha otthon maradhatnék, kapna támogatást a családom?

2011. dec. 27. 22:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nagyon erősen akarj meggyógyulni! Én rájöttem, hogy nem segíthet senki, csak saját magunk tudunk segíteni magunkon. Én nagyon súlyos állapotban voltam. Évekig szedtem Xanaxot, és végül már két antidepresszánst is. Akkor szembesültem azzal a ténnyel, hogy a májam nem bír ennyi gyógyszert, mert már rosszak lettek a vérkép eredmények. Tisztáztam magammal, hogy vagy meghalok a gyógyszerektől, vagy helyre kell jönnöm. Az utóbbi sikerült. Már hét hónapja nem szedek semmiféle gyógyszert. Nyolc kilogrammot híztam is, és teljesen gyógyultnak érzem magam. Kívánom neked is, hogy sikerüljön.
2011. dec. 28. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!