Mit lehet ilyenkor tenni? Be akarnak skatulyázni skizofrénnek, mert füvet szívtam.
Kellett neked füvezni. Utána meg mindig panaszkodnak...
Amúgy meg ha nem vagy skizofrén akkor hamar kiengednének, és nem kellett volna otthonról is eljönnöd.
Csak az a baj, hogy 2 hónap múlva leszek csak 18 éves... Gimibe járok még, aztán pedig egyetemre szeretnék menni. Nem tudom, hogy hol találnék én munkát, és hogy tudnám eltartani magam...
Másrészt pedig... ha még össze is hozom, hogy elszakadjak otthónról, nem lesz meg a böjtje annak, hogy nem mentem többé a pszichiátriára? (arra gondolok, hogy nem kérik-e majd számon, h miért nem, meg stb...)
Semmi baja nem lesz attól, ha párhavonta vagy párhetente elszív egy füves cigit, hagyjátok már.
Bár lehetne annyi esze, hogy nem bukik le vele.
A többi részéhez nem tudok hozzászólni, mert én befeküdnék, mert mért ne. Még annak is fennállhat az esélye, hogy nem tök hülye az orvos, és van alapja, nem tudhatod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!