Ilyenkor mit lehet tenni?
Évek óta járok szakemberhez, többféle gyógyszert szedtem, az egész eredménytelen. Meguntam, belefásultam. Nem akarok meghalni, de képtelen vagyok normális életet élni, egyáltalán az utcára is alig tudok kimenni. Iskolába nem járok, senkivel semmi kapcsolatom a családomon kívül. Nem fogok tudni dolgozni, leérettségizni sem, egyáltalán nem vagyok terhelhető.
Milyen megoldások léteznek? Befeküdni valahova életem végéig? Ha otthon maradhatnék, kapna támogatást a családom?
amúgy ne mondjad már, hogy egy intézetben akarsz élni életed végéig???!
Mennyi idős vagy?
Engem is a befekvéssel "fenyegettek", de azóta jobban igyekszem összeszedni magam, másik orvoshoz (is) járok, és egyenlőre megúsztam a kórházat!
Semmire nem jutottak. Én nem érzem, hogy nagy baj lenne. A 4 fal között jól érzem magam, magántanuló vagyok, így megfelel. Persze ha emberek közé kell mennem rögtön fizikailag rosszul vagyok, hányinger, pánikroham. De ha nem megyek emberek közé akkor ugye nincs gond. Csak ez "nem normális élet"...
Az első pszichiátert utáltam, a nem létező anorexiámat kezelte. Nem volt testképzavarom, tudtam, hogy vékony vagyok de nem bírok sokat enni, mert szorongok. De az evés volt akkor a legkisebb bajom.
Több pszichológus következett, magán és nem magán, de nem segített. Az utolsó megint pszichiáterhez küldött. Ő hamar nyugdíjba ment.
Most felváltva járok pszichológushoz ÉS pszichiáterhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!