Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet ilyenkor tenni?...

Mit lehet ilyenkor tenni? Depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és teljesen magamba fordultam. 2 éve mindenkivel szívesen és jól elbeszélgettem. Most társaságba félek megszólalni, a legjobb barátaimmal sincs kedvem találkozni. Sokszor vagyok fáradékony. Ha valakivel beszélgettek sokszor a beszélgetés közepén elgondolkozok, teljesen másról és nem is figyelek az illetőre. Teljesen a gondolataimba élek.Nem merek egy idegen szemébe nézni. Már nincs témám az emberekkel és így félek is velük beszélni.
2010. aug. 8. 23:30
 1/3 anonim ***** válasza:
igen, ez depresszióra utal. Fel kéne keresned egy nevelési tanácsadót, ahol ingyen tudnak segíteni, szülői engedély sem kell és titoktartás kötelezi őket, tehát ha nem akarod ki sem derül, hogy ott jártál.
2010. aug. 8. 23:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat. Sikerült időpontott foglalnom online. Megnézzük mi lesz:)
2010. aug. 9. 00:48
 3/3 anonim válasza:

Történt esetleg vmi 2 éve, hogy azóta ilyen introvertált lettél?

Akármi is ez, jó hogy felismerted, hogy nem jó ez így és akarsz rajra változtatni. :)Ha ilyen jó az attitűdöd, akkor biztos gyorsan a régi leszel! Remélem így lesz! Szorítok! :)

2010. aug. 9. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!