Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen depressziós vagyok?...

32 hetesen depressziós vagyok? Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Nem a baba vagy a szülés miatt, hanem a férjem miatt leginkább. Pedig ő törődik velem a legtöbbet. Senki más nem érdeklődik utánam. Olyan rossz, semmihez sincs kedvem, ok nélkül sírok. Van erre valami megoldás?
2009. júl. 7. 08:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Mivel ebben az időszakban sokkal érzékenyebbek vagyunk, sajnos előfordul, hogy az embernek semmi kedve nincs semmihez. Ezzel én is így vagyok sokszor. Én is sokat sírok egyik nap, aztán várom a másnapot, hátha jobb lesz. És valóban, 1-szer jobb, máskor rosszabb...Ez van. Gondolj arra, hogy majd ha megszületik a kis babuci, nagyon boldogok lesztek. Kitartás.

30 hkm

2009. júl. 7. 08:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazából az is bánt,hogy a férjem nem közeledik felém. Bár ő mindig ilyen tipus volt, most nagyon rosszul érint ez a dolog.
2009. júl. 7. 08:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Mármint hogy szexuálisan? Ez nálunk is így van, de ez nem azt jelenti, hogy nem kíván már, csak fura nekik a nagy poci, meg hogy benned van a baba és valószínűleg ezért van. Próbálj meg megnyugodni, ez egy átmeneti állapot. Szülés után meg lehet, hogy le sem bírod majd lökni magadról. :)

Az első voltam.

2009. júl. 7. 09:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi. Normális esetben én is így gondolnám, mégis most minden nap ez foglalkoztat, hogy nem vagyok neki elég jó és ez már így marad. Annyi szép nő van az utcán, meg mindenhol, csak arra tudok gondolni, hogy másra vágyik, nem rám.

Ráadásul egy barátnőm volt, aki felém se néz, a hugom szintén. Soha nem megyek sehová, egyre rosszabbul nézek ki sajnos ez is bánt.

Azért köszi a bíztatást.

2009. júl. 7. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Beszéltetek már erről a dologról? Nem lenne hülyeség, lehet őt is bántja valami. Gondolok én arra, hogy esetleg "félelmei" vannak, mert hogy jön a baba, vagy aggódik emiatt, hogy minden rendben legyen. Ha jó a kapcsolatotok, szerintem mindent meg lehet beszélni. Próbáld meg, nem vesztesz vele semmit.
2009. júl. 7. 09:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Beszéltünk, ő azt mondja, hogy meg fog változni,de semmi sem történt.
2009. júl. 7. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!