Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek? Öngyilkos akarok...

Mit tegyek? Öngyilkos akarok lenni!

Figyelt kérdés
Évek óta boldogtalan...magányos..tele szorongásokkal..minden fiú visszautasított pedig nem vagyok csúnya lány...gyógyszereket szedek..nem tudok aludni..mit tegyek?
2011. dec. 17. 18:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm esetében pont a szülők hibájából alakult az egész...
2011. dec. 21. 12:37
 32/35 anonim ***** válasza:
igen, általában az van, azért nem is tud segíteni ilyen esetben csak valaki, aki kivülálló
2011. dec. 21. 14:54
 33/35 anonim ***** válasza:
kezdj el valamit sportolni
2012. jan. 8. 13:35
 34/35 anonim ***** válasza:
16 évesen már évek óta ezek a problémák foglalkoztatnak??? Úristen! Próbáld meg lazábban felfogni az életet, sokkal lazábban!!! Ha nem görcsölsz, minden alakulni fog.
2012. jan. 9. 11:16
 35/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a helyzet azóta, de érdekelne rólad egy kép, vagy valamiféle bővebb önismertető szöveg rólad h milyennek gondolod magad...16/7 évesen kizárt, hogy rosszabb lennél bármiben is mint bármely más korodbeli, sőt, inkább azt kéne figyelni miben vagy jobb, az hogy sok városban laktál stb tapasztaltabbá tesz pl, mint amivel mások rendelkeznek..
2013. jan. 22. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!