Mit tegyek? Öngyilkos akarok lenni!
Egy kis háziállat?
A vele való törődés és a "viszont válaszok" az átmeneti helyzeten -más értelemben- átsegítenek.
Nem pótolja úgy-, természetesen azt, amire most vágynál, de valahol el kell indulnod, hogy jobban érezd magad. A gyógyszert abba kell hagyni!!
Másik dolog: "minden dologból annyit veszel ki, amennyit beleteszel."
Sportolj, az ezt követő jó közérzet sokat lendíthet az önbizalmadon, az akaratodon és később talán nyitottabb leszel, a tartalmas kapcsolatok is könnyebben megtalálnak.
Minden rossz életszakaszt jó követ, hidd el! Bízz magadban! Meg tudod csinálni!!
A bogyókat felejtsd el.
Ne pszichiáterhez menj, hanem iskolapszichológushoz. És mondj el neki mindent. Fog tudni segíteni, ez a dolga.
Tudom, hogy nehéz, de ha ez megnyugtat, jóval többen átesnek ezen az érzésen, mint hinnéd. Én is. Néha még most is előjön, de már úgy érzem, jobban kezelem. Még valami: tudom, hogy ez szívtelenül fog hangzani, de ennél erősebbnek kell lenned. Arra gondolok, hogy nem hagyhatod, hogy az életkedvedet az határozza meg, hogy tetszel-e a fiú(k)nak vagy sem, mert ezzel nagyon kiszolgáltatod magad. Hidd el, ha most felbukkanna egy fiú, aki ki akarna használni, akkor sajnos neki kapóra jönne az a lelkiállapot, amiben most te vagy. Próbálj meg szerintem beszélni a szüleiddel és
!!!!iskolapszichológus!!!!
"minden fiú visszautasított pedig nem vagyok csúnya"
Nem a megfelelő fiúkkal próbálkoztál. Egyébként az élet nemcsak a párkapcsolatokból áll, 16 éves korban meg főleg nem.
"mit tegyek?"
A szüleidnek mondd el, amit ideírtál, vagy ha valami beteg családod van, ahol a szülőkkel nem lehet beszélni, akkor pszichológusnak.
Semmi különleges és megoldhatatlan nincs a problémádban, a te életkorod nehéz korszak, mindannyiunknak voltak nehéz percei ebben az életkorban, de mind túléltük.
18:36
"16 évesen nyugtatót szedni? Ráadásul xanaxot? Ki volt az az orvos, aki ez felírta?"
Ez a trendi. 20-30 évvel lemaradva követjük az amcsi divatot. Nem lepne meg, ha már itt is pénzelnék a háziorvosokat a gyógyszercégek.
Az USA-ban a 90-es években fellázadtak -joggal- a szülők, mert tömegesen haltak meg kiskorúak, a nekik felírt pszichiátriai szerektől, főleg azért, mert ezek egy része öngyilkosságra hajlamosít.
A "gyógy"szerek -micsoda nagyképű, hazug elnevezés... "gyógy"...- további mellékhatásairól nem is beszélve... Ráadásul MINDÖSSZE TÜNETKEZELŐK, NEM OLDJÁK MEG a problémát. Egyszóval ezek valójában legális kábítószerek, hogy a pszichiáterek és a gyógyszeripar jelentős anyagi hasznot húzhasson, lelkiismeretlenül. Mások rovására, akár kiskorúak leépülése és halála rovására. Itt tart a világ az utóbbi 100-200 évben...
Tudtátok, hogy egyes drog dílerek pszichés problémát színlelve olcsón feliratnak maguknak bizonyos pszichiátriai szereket, hogy aztán drágábban osztogathassák iskolások között, amivel sokkal kisebb törvényszegést követnek el, mintha tiltott drogokat terjesztenének? Hatása meg mégis hasonló... Elszomorító... Maguk a kiskorúak között is akadnak ilyen dílerek, sajnos...
Kedves kérdező, ne hagyd magad becsapni a közgondolkodástól, amelyet médiákon keresztül (tv, rádió) a hatalmi manipuláció ültet a köztudatba! Gondolkodj önállóan, de persze hallgasd meg és mérlegelj SOKFÉLE álláspontot, tehát mások gondolatait is.
Azoknak, akik azokat kérdezgették, hogy szedhet 16 évesen xanaxot:
A barátnőmnek 13 éves korától ajánlották, és vagy 5 pszichológus és 2 háziorvos akarta rávenni éveken keresztül, hogy az majd jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!