Segitség! öngyilkos akarok lenni! Valaki tud segiteni?
Figyelt kérdés
igen erre az elhatározásra jutottam. még csak 12 éves vagyok de az életem az borzalmas. iskolában nevetség tárgya vagyok. és a szülök sem a legjobbak :( kérlek segítsetek!2010. okt. 4. 23:36
1/11 anonim válasza:
18 év alatt nem lehetsz öngyilkos. egyébként mi a para, hogy éjfélkor még nem alszol?
2/11 anonim válasza:
Hogy segitsek? Kossem meg a hurkot vagy mi?
3/11 anonim válasza:
Énis voltam már nagyonszar helyzetben, és ittvagyok. Amúgymeg nem akarod kiélvezni az életet?
4/11 anonim válasza:
Én azt mondom előtte még éld ki magadat, aztán jobban fogod látni a dolgokat.Én már úgy vagyok ha világvége hangulatom van, akkor se akarok meghalni.Inkább egy elhatározás alakul ki bennem, hogy csak azért is elérem amit akarom, megmutatom a többieknek.Ha minden kötél szakad maximum eltünnék és világot járnék stoppal, kéregetéssel, putri munkával
5/11 anonim válasza:
hihi! az én helyzetemnél bizz a tied nem rosszabb :D élvezd az életet ne törődj másokkal! ha gondolod írhatsz privátot és majd felveszlek MSN re:)
7/11 anonim válasza:
Na ne fárassz már... Ennyi eszed van akkor halj meg bazm*g, 12 éves az azt jelenti, hogy kb 8 éve tudsz magadról addig csak baba voltál úgymond, 8 évet bírtál ki az életből? Gratulálok!!! Nincs akaraterőd, akkor hugyozni se mész ki? Ez az ilyen emberek kellenek ide, 12 évesen már világfájdalma van, aztán azt se tudja milyen a világ amiben él... Ügyes vagy! Csak így tovább! Ha a földön vagy vegyél fel onnan valamit b*zmeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8/11 anonim válasza:
Két opció van:
1:jön a pubertáskor és megszépülsz testileg, majd a gondolkodásod is megváltozik
2:jön a pubertáskor és nem szépülsz meg, de mindenképpen változni fogsz, gondolkodásilag is
Ha megfigyeled a pubertáskor mindkettőben benne van, én a helyedben megvárnám.
9/11 anonim válasza:
"felakasztom magamat, ha minden kötél szakad"
10/11 anonim válasza:
A pubertás kor egy nagy rakat szar már bocs... 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!