A bátyám öngyilkos akar lenni, mit csináljak? :S
Figyelt kérdés
először is nem vagyok benne biztos h a jó kategóriába írtam a kérdést, de mind1. Testvéremnek már volt pár kisérlete az öngyilkosságra, de azok után úgy tűnt helyrerázódott. De mégse. mostanság nagyon más, rá se lehet ismerni. Beleolvastam a leveleibe, mert nem lépett ki, és látom, hogy megint ezt tervezgeti valakivel. Nem tudom mit csináljak:S most elment itthonról, azt mondta este jön, de mi van ha nem? úgy érzem egyedül kevés vagyok ehhez, anyuéknak nm tudom szóljak e, már ígyis teljesen kivannak...2011. okt. 31. 10:32
1/2 anonim válasza:
Hát ez elég rossz helyzet, ugyan ebbe vagyok pár éve, csak nem testvérrel.
Szerintem az lenne a legjobb, ha elmondanád a szüleidnek, és ők pedig elvinnék egy pszichológushoz, Ő majd tudni fogja mit tegyen. De egyébként tudtok valamit, hogymiért akar öngyilkos lenni folyamatosan?
Tudom, hogy nehéz, és hogy ha szólsz a szüleiteknek, a bátyád biztosan haragudni fog rád, de ha sikeres lesz a gyógyulás, utólag hálás lesz, hidd el.
sok sikert.
2/2 anonim válasza:
Hány éves a bátyád? És miért akar öngyilkos lenni? Ha írsz privátban, talán tudok segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!