Ha búcsúlevelet találnál egy öngyilkos ismerősödtől, az felzaklatna, vagy segítene megérteni?
15:28!
Ne ítélkezz, nem tudhatod mikor kerülsz Te is olyan helyzetbe, hogy nem látsz más megoldást. Én sajnálom Őket, beteg emberek, akik nem kapnak kellő segítséget, szeretetet, odafigyelést.
Segítene megérteni?? Szerintem az öngyilkos emberben legyen annyi, hogy ne zaklassa a szeretteit búcsúlevelekkel.
Mindenkinek vannak borzasztó mélypontjai, ha valaha ilyesmire vetemednék nem tudnám elképzelni, hogy pillanatnyi gondolataimat - ami nyilván egy beszűkült, önsajnáló nyavalygás - papírra vessem.
Az öngyilkosságra egyszerűen nincs mentség. Nincs mit megérteni rajta, mert aki ilyet tesz az súlyosan beteg. Rengeteg embernek vannak fájdalmai, nehéz élete. Most mindenki hátrahagyna erről három oldalt, mielőtt elmegy, szerintem egy alkotás sem születne, amire valaki azt mondaná, hogy "hát az ő helyében én is megtettem volna"..
Hiába írná azt hogy ne legyen mégis az lenne! Nem olyan egyszerű dolog! Megölöd magad,te már nem tudsz semmiről,de a másik embernek a további életét befolyásolja. Engem nagyon érzékenyen érintenek az ilyen dolgok,és nagyon sokáig emésztem magam!
Az öngyilkosság=megfutamodás,feladás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!