Ha búcsúlevelet találnál egy öngyilkos ismerősödtől, az felzaklatna, vagy segítene megérteni?
Kedves Kérdező!
Most egy nagyon elcsépelt igazságot idézek fel Neked. Mindent túl lehet élni az életben, csak egy dolgot nem, a HALÁLT! Jól gondold meg, mire készülsz. Ha naponta csak egy öröm ér, már megérte várni a holnapi napot. Hogy mi lehet az? - Nekünk ma az volt, hogy a férjem vércukor szintje /enyhe cukorbeteg/ reggel 5,0 volt! És ez már be is aranyozta a napunkat. A másik örömöm az volt /ki fogtok nevetni, de nem baj!/, hogy vettem két zsák erős almapaprikát. 10 kilósnak adták, de én megmérettem őket. Egyikben 9 kiló 03 deka volt, a másikban 9 kiló 16 deka. Majdnem egy ötszázast spóroltam...
Halló! Megvagy még???
NE TEDD MEG! Maradj... Nem tudok ígérni semmit, hogy valamiért majd szebb lesz az életed, és nem tudom megmondani a tutit, hogy mit kell tenned.
Csak azt tudom mondani: MARADJ... Itt a helyed, a létben. Nem a nemlétben.
Az életösztön alapvető dolog, normális esetben jól működik az emberben. Hogy Benned most nem működik, azt mutatja, hogy valami nem OK Benned. Kérj segítséget! Menj el pszichológushoz / pszichiáterhez, adj egy esélyt magadnak. Te egy intelligens valaki vagy, érzelmileg nem éled át az élni akarást, tudom, de ésszel föléred, hogy ez nem OK, hibásan működik valami. Segítséget kell kérni.
Remélem, elkezdesz jó lenni magadhoz. Akkor az élet is rád mosolyog...
Ja, és még annyit: "mindenki halálán túl lehet lépni"... csak az öngyilkosokén SOHA...
Örülök :)
Csinálj valamit, hogy ne juss el máskor a végső kétségbeesésig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!