Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elegem van mindenbő. Hogy...

Elegem van mindenbő. Hogy oldjam meg a bajokat? öngyilkos akarok lenni.

Figyelt kérdés
Annyira elegem van már az anyukámból. Nagyon szeretem őt de annyi problémája van és mindig rajtunk tölti ki. Állandóan azt mondja hogy elege van mindenből és hogy mindig neki kell mindent csinálnia már azt is mondta hogy élnie sincs kedve. Mindig velem veszekszik és kiabál a semmiségeken.Azóta tart ez mióta a nagymamám beteg lett, agy ér elmeszedése van. Aztán az apukámmal is próblémájik vannak, mellette sem érzi magát jól azt mondja nem szereti már de elválni sem tud/ mer. Minden nap azt kell hallgatnom hogy ők hogyan veszekednek. Én próbálom őt megvígasztalni odamenni hozzá megölelni de nem is érdekli.Úgy érzem hogy már nem is szeret engem. Itthon sem vagyok boldog a suliba nem nagy jut eszembe de amikor haza megy megint rossz. Próbálok jól teljesíteni de nem megy mert rosszul érzem magam.Már útálok itthon lenni. Úgy érzem senkinek nem vagyok fontos és kevés vagyok én ahhoz hogy megoldjam a problémákat. Nem tudom mitcsináljak. Kérlek segítsetek mit csináljak. Annyira el vagyok keseredve. 15/L
2011. ápr. 3. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 3. 14:58
 2/6 anonim válasza:
Szia, nekem is hasonló volt a helyzetem egészen a múlt hétig.CSak nekem...(hoszú). Szem probáld anyudnak megmondani h mit érzel ha meg nem figyel rád( ami szerintem nem igy lesz)ird le 1 kis cetlire és ad neki oda vagy hadd a párnáján vagy ahol töbször megfordul,utána üljetek le és beszéljétek át..Ha ez sikerül és megoldást is találtok minden rendbe fog jönni. Az ön gyilkoságot meg felejtsed el!!Semire sem az a megoldás h ugymond meghátrálnk! Remélem segíthetem további SZÉP napot!:)
2011. ápr. 3. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne legyél öngyilkos!!!

Nekem apu alkoholista volt, majd megőrültem tőle, aztán végre meghalt.

Utána azt hittem jobb lesz, megismertem a férjem, de a hitel miatt totál eladósodtunk, még ennivalóra sem jutott.

Aztán megszületett a közös gyerekünk és aztán meghalt a férjem. A hitelt mire levettem a házról ne tudd meg mit éltem át.

Vannak emberek, akiknek sok a nehézségük, sajnos pont az anyai szeretet fontos lenne. Tarts ki, hátha találsz pár év múlva megfelelő társat, lesznek gyerekeitek és jobb életed lesz.

Várd meg mit hoz a jövő, lehet, hogy sokkal jobb lesz, kár kihagyni.

2011. ápr. 3. 15:12
 4/6 anonim válasza:

Sajnálom, hogy az öngyilkosságra gondoltál! Ezt nagyon gyorsan felejtsd el.

Nehéz, tudom, én is éltem át rossz és nehéz dolgokat. De tudni kell tovább lépni és ha elestél, felállni, ismét elindulni. Igaza van az előttem szólónak, keresd anyukád társaságát. Talán segíts neki azokban a dolgokban, amik nagyon nyomasztják. PL. mama körüli ápolás, stb. .

Keress és célt, mit szeretnél elérni és arra összpontosíts. Ne engedd a negatív hangulatok befolyásoljanak. Neked NEM kell olyannak lenned. Ajánlom figyelmedben A Titok című könyvet, de neten is megtalálod és itt is tudsz róla olvasni, film is van már. Hidd el ha elgondolkodsz ezen, minden meg fog változni és csakis rajtad múlik. Ne mástól várd a változást.

Remélem segítettem és szép napokat NEKED!!

Vica

2011. ápr. 3. 15:20
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy írtatok! igazából azért is fáj ennyire mert ő nekem a világon a legfontosabb! szeretnék neki segíteni de mindig elutasít és engem bánt aki nem is tehet semmitől és aki szeretne rajta segíteni.
2011. ápr. 3. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
ne légy öngyilkos,már csak miattam se,mert én szeretlek:)
2011. ápr. 5. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!