Elegem van mindenbő. Hogy oldjam meg a bajokat? öngyilkos akarok lenni.
Ne legyél öngyilkos!!!
Nekem apu alkoholista volt, majd megőrültem tőle, aztán végre meghalt.
Utána azt hittem jobb lesz, megismertem a férjem, de a hitel miatt totál eladósodtunk, még ennivalóra sem jutott.
Aztán megszületett a közös gyerekünk és aztán meghalt a férjem. A hitelt mire levettem a házról ne tudd meg mit éltem át.
Vannak emberek, akiknek sok a nehézségük, sajnos pont az anyai szeretet fontos lenne. Tarts ki, hátha találsz pár év múlva megfelelő társat, lesznek gyerekeitek és jobb életed lesz.
Várd meg mit hoz a jövő, lehet, hogy sokkal jobb lesz, kár kihagyni.
Sajnálom, hogy az öngyilkosságra gondoltál! Ezt nagyon gyorsan felejtsd el.
Nehéz, tudom, én is éltem át rossz és nehéz dolgokat. De tudni kell tovább lépni és ha elestél, felállni, ismét elindulni. Igaza van az előttem szólónak, keresd anyukád társaságát. Talán segíts neki azokban a dolgokban, amik nagyon nyomasztják. PL. mama körüli ápolás, stb. .
Keress és célt, mit szeretnél elérni és arra összpontosíts. Ne engedd a negatív hangulatok befolyásoljanak. Neked NEM kell olyannak lenned. Ajánlom figyelmedben A Titok című könyvet, de neten is megtalálod és itt is tudsz róla olvasni, film is van már. Hidd el ha elgondolkodsz ezen, minden meg fog változni és csakis rajtad múlik. Ne mástól várd a változást.
Remélem segítettem és szép napokat NEKED!!
Vica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!