Kérlek próbáljatok meg lebeszélni és észérvekkel hatni rám! Öngyilkos akarok lenni és valószínűleg már csak napok választanak el a visszafordíthatatlan tettemtől. Letudtok állítani?
A kérés nem kamu. Kiskorú vagyok, tinédzser és tökéletesen elegem van az életből. Én vagyok a világ legnagyobb marhája azért amit tenni fogok, hisz elvileg elégedettnek és boldognak kéne lennem, ugyanis mindent megkapok azt hiszem amit csak kérhetnék. Van egy egész tűrhető családom amit tönkre fogok tenni, pár barátom, nagyszerű iskolai eredmények. Tehetséges és okos vagyok, legalábbis mások ezt mondják rólam. Semmi szerelmi bánatban nem szenvedek. Szimplán gyűlölöm a világot, azt hogy élek, azt aki vagyok. Talán változtatnom kéne magamon, de tudom hogy arra képtelen lenék. Leginkább azért, mert a legnagyobb gondom az hogy ember vagyok. Nem akarok ehhez a fajhoz tartozni! Tisztában vagyok a fájdalommal amit okozni fogok másoknak és tudom, hogy ha épeszű volnék nem tenném meg. Mégis menni akarok. Biztos felmerül bennetek a gondolat, hogy akkor miért nem tettem még meg? Egyszerű. Én nem akarom megbánni a tettem és teljes elhatározással akarok távozni egy boldog mosollyal az arcomon. Viszont azt hiszem hamarosan tényleg elfogok jutni erre a pontra.
Hogy miért írok most ide? Mert adni akarok magamnak még egy utolsó esélyt. Próbáljatok lebeszélni! Mindenki érveit és gondolatait meghallgatom és ha a kérdések nem a kilétem akarják tudni akkor válaszolok is rájuk. Pszichológushoz meg ne küldjetek mert úgyse megyek...
Aki öngyilkos akar lenni, az nem itt kérdezősködik, hanem megteszi.
Ne akarj senkit bajba keverni, mert ha tényleg az leszel, az itt válaszolókat veszik elő, hogy miket írtak neked.
8 éves voltam, amikor apám öngyilkos lett. Az agyam még az arcát is törölte, egyetlen emlékem sem maradt meg róla, kivéve, hogy a földön fekszik, és anyuék próbálják tejjel itatni. (Mérget ivott, és iszonyúan szenvedett, mielőtt meghalt.)
Az öngyilkosok Isten barmai, akik nem kérhetik soha a családjuk, szeretteik megbocsájtását azért, amit tettek. Önző, gyáva emberek, akiknek csak a saját nyomorúságuk számít, akik arra vágynak, hogy mindig, mindenki velük foglalkozzon.
Mások betegen is küzdenek az életért, azért, hogy ne hagyják itt a családjukat, a szeretteiket...
Ha minden rendben van az életeddel, javaslom, menj el önkéntesnek valahová (állatmenhelyre, hajléktalanszállóra, gyermekotthonba), azzal értelmet adhatsz az eddigi üres, önsajnáló kis életednek, és talán tanulsz is belőle valamit arról, mit jelent az, ha valakinek valóban nehéz, és nyomorúságos élete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!