Eddig meg akartam halni, most meg már félek a haláltól?
Évekig úgy éreztem, meg akarok halni, nincs több vágyam csak ez, néhányszor közel kerültem a megvalósításhoz.
A tény, hogy nem szeretek élni, még most is érvényes, ellenben éjszakánként mégis attól rettegek, hogy meg fogok halni, nem merek elaludni, mert azt hiszem, hogy éjszaka meghalok. Vagy felriadok éjszaka közepén valami torok/fejfájásra/ akármire és azt hiszem, hogy meg fogok halni és nagyon félek.
Ez mi lehet????????? :S :(
ENNYI...
Ha gondolod... igyál meg velem egy sört mielőtt kicsinálod magad! ;)
Azért rossz, ha utálod magad, mert sosem leszel boldog és elégedett az életeddel, ha nem vagy magaddal összhangban.
Egyébként, talán attól, hogy néha közel álltál a halálhoz, felébredt benned az életösztön. A tudatos éned egyik fele meg akar halni, a másik fél tőle.
és hol keressek?
A velem egykorúaktól általában rosszul vagyok, mert nem érdekli őket más csak hogy ki kivel kavart a valóvilágban... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!