Eddig meg akartam halni, most meg már félek a haláltól?
Évekig úgy éreztem, meg akarok halni, nincs több vágyam csak ez, néhányszor közel kerültem a megvalósításhoz.
A tény, hogy nem szeretek élni, még most is érvényes, ellenben éjszakánként mégis attól rettegek, hogy meg fogok halni, nem merek elaludni, mert azt hiszem, hogy éjszaka meghalok. Vagy felriadok éjszaka közepén valami torok/fejfájásra/ akármire és azt hiszem, hogy meg fogok halni és nagyon félek.
Ez mi lehet????????? :S :(
az oké, hogy mindenki átesik egy halálfélelmes korszakon, de én előtte kifejezetten meg akartam halni!!!
Szóval meg akarok halni és közben félek a haláltól, ennek mi rételme van?
Nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=dicXP1vDen4
Utána szerintem már nem fogsz félni.
Írd meg hogy tetszett!
Mindenkiben mélyen belül él egy életösztön, ezt akkor érezheted a legjobban, ha közel kerülsz hozzá, hogy ténylegesen meghalj. Tehát ez alapvető, ösztönös dolog.
Eddig mért is akartál meghalni? Lelki problémák miatt?
A lelki gondok magasabb szintűek min az ösztönök...
Önbecsülésem állítólag a béka feneke alatt (Nem értem miért kéne mindenkinek szeretnie magát, miért AKKORA baj ha én utálom magam.
Egy barátom azzal bosszantott, hogy depressziós vagyok, ezért kitöltöttem ilyen internetes teszteket, amikből mind az jött ki, hogy "Valószínűleg súlyos depresszióban szenved, forduljon szakemberhez" De ugye internetes tesztek nem megbízhatóak. Azt is mondják még rám, hogy antiszociális vagyok, ezt nem tagadhatom..
Ezt a Beck-féle tesztet régen mindig kitöltette velem a pszichiáterem, elég megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!