Más is fél a haláltól?
Szerintem ami neked van, nem normális :-/ Mármint hogy ennyiszer eszedbe jut, és ennyire befolyásolja a mindennapjaidat, pszichológushoz kellene menned!
Én amúgy nem félek tőle, de például anyukám nagyon is. De ő beteg.
Nem szabad így előre gondolkodni!!!
Senki sem tudja a jövőjét ezért él a jelenben!!!
Ha már úgy ülsz be a kocsiba hogy lehet hogy ez lessz az utolsó utad akkor vedd is komolyan és használd ki az idődet!!!!
Ha nem megy akkor nem szégyen elmenni agyturkászhoz ,vagy esetleg egy ezoteriás jósféleséghez!
Én nem konkrétan a haláltól félek, hanem attól hogy unalmasan telik el az életem és nem lesz semmilyen nagyobb élményem amire visszagondolhatok...szépen lassan megöregszem úgy, hogy nem is éltem igazán, aztán meghalok. 21 éves lány vagyok, de úgy érzem semmi jó dolog nem történt velem. Nagyon sokszor hallom emberektől, hogy "Ez életem legboldogabb napja"...nos, nekem ilyen napom soha nem volt. Persze volt 1-2 nap az életemben amikor jól éreztem magam, de az sem mondható olyan különlegesnek.
A haláltól egyáltalán nem félek, mert ha meghalok akkor már úgyis mindegy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!