Ez normális? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.)
Figyelt kérdés
Már elég régóta tapasztalom azt hogy egyszerűen nem tudok szeretni (főleg anyámat nem) bármit megtennék hogy az olyan embereknek rossz legyen akik boldogak valami miatt pl házasság, párkapcsolat, gyerek, stb. Nagyon szeretek másoknak fájdalmat okozni (főleg lelkileg) egyszerűen rosszul vagyok attól ha valaki boldog.2023. dec. 10. 11:18
41/67 A kérdező kommentje:
Igen így van de attól még lehetnél kedvesebb is.
2023. dec. 10. 15:19
42/67 anonim válasza:
Kedvesebb veled aki ki is mondja hogy bántani akarja aki nála boldogabb?🤣
43/67 A kérdező kommentje:
Hát ez csak téged minősít én megpróbáltam alkalmazkodni és elmagyarázni hogy nem velem van a probléma de te egyáltalán nem adtál erre esélyt én nem fogom ezen felidegesíteni magam mert tudom hogy nincs semmi baj velem de kérdezem én: hogyha valaki más az miért probléma?
2023. dec. 10. 15:27
44/67 anonim válasza:
Bántani akarsz másokat szándékosan, és nem látod be, hogy ez nem egészséges, sőt.. erény, mert te más vagy. Ez betegség, jóra való restség.
Bánt, hogy mások boldogok, ez irigység és harag.
Kicsit boncolod még magad, lesz ott más is.
45/67 anonim válasza:
Nem az a baj, ha más.
Nem mindegy, mitől más.
Ezzel nem fogsz sehol esélyt kapni, hogy de jó a másikat bántani, mert ő boldog.
És ha jobban belegondolsz, ez pont nem kitűnő jellemző.
A legtöbb ember irígy más boldogságára. Ez irigység amit érzel.
46/67 A kérdező kommentje:
Az irigység nem betegség mint ahogy az sem amikor egy boldogtalan ember bánt egy nála jóval boldogabbat. Rengeteg példát tudnék erre mondani pl sztárokat is bántanak online instagramon Facebookon és egy csomó más platformon és mégsem betegek.
2023. dec. 10. 15:52
47/67 anonim válasza:
Nem az irigység betegség, hanem az, hogyha szándékosan bántani akarsz valakit,es élvezed, hogy neki ez fáj.
48/67 anonim válasza:
Minek valaszoltok neki? Egyértelmű troll
Idejön megkérdezni normális e aztán 4oldalon keresztül hulyesegeket tol magából xd
49/67 anonim válasza:
48. Elmélkedik, mert más. Nem érted ezt. 😀
50/67 A kérdező kommentje:
Szomorú ezt látni hogy az interneten mennyi megkeseredett ember van mint pl 48-as válaszoló de nem baj örülök hogy feltettem ezt a kérdést mert legalább felhívtam magamra a figyelmet.😌
2023. dec. 10. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!