Ez normális? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.)
Figyelt kérdés
Már elég régóta tapasztalom azt hogy egyszerűen nem tudok szeretni (főleg anyámat nem) bármit megtennék hogy az olyan embereknek rossz legyen akik boldogak valami miatt pl házasság, párkapcsolat, gyerek, stb. Nagyon szeretek másoknak fájdalmat okozni (főleg lelkileg) egyszerűen rosszul vagyok attól ha valaki boldog.2023. dec. 10. 11:18
11/67 anonim válasza:
Az hagyján, hogy mentális beteg vagy, de másokat módszeresen bántani, kicsinálni, esetleg fizikailag is bántalmazni kva nagy gáz - utóbbiért pl már börtön is jár. Ha nem kezelteted magad, egy idő után ez tényleg kibukik majd, és annak bizony következménye van. A börtönben vagy a zártosztályon meg lófszt nem fog érdekelni a véleményed.
12/67 A kérdező kommentje:
Én ezt nem így gondolom. Ha valaki boldog és ha nyilvánosan kimutatja akkor inkább az a beteg, Az még hagyján ha ki is mutatja de ha boldog is akkor ott van a probléma.
2023. dec. 10. 12:34
13/67 anonim válasza:
A probléma egyetlen helyen van kérdező: a fejedben.
14/67 A kérdező kommentje:
Szerintem ti nem látjátok meg bennem a különlegességet de mindegy is ez a ti álláspontotok az enyémet meg már leírtam.
2023. dec. 10. 12:44
15/67 anonim válasza:
A rosszindulat, nárcisztikus személyiségzavar, pszichopata személyiségjegyek nem különleges dolgok, hanem mentális betegségek. :) Lehet rajtuk javítani, de mivel te megszállottan a saját igazad mondogatod, felesleges veled vitázni: nem azért mert te vagy a jobb, okosabb, hanem mert annyira bele vagy saját magadba őrülve, hogy hiába beszél bárki, nem fogod fel.
16/67 A kérdező kommentje:
Én ezt nem vitának szántam csak próbáltam/próbálok a saját igazamért harcolni ha ti ezt nem értitek meg akkor sajnálom.
2023. dec. 10. 12:53
17/67 anonim válasza:
De a te igazad hol van abban, hogy bántani akarsz másokat? Milyen jogon akarsz bárkit bántani? Ki vagy te, hogy lehet ehhez jogod?
18/67 A kérdező kommentje:
Egy átlagos ember vagyok mint mindenki más. Másrészt meg nyilván nem fogok odarohanni egy emberhez és kést szúrni a hasába de aki boldog és jól van lelkileg annak nyilvánvalóan tönkretehetem az életét mert egyszerűen szúrja a szememet az hogy nincs semmi problémája az adott pillanatban.
2023. dec. 10. 13:09
19/67 anonim válasza:
Neked milyen problémáid vannak az életedben? A mentális gondjaidon kívül, ugyebár.
20/67 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni hogy ez most kamu kérdés e
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!