Ez normális? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.)
Figyelt kérdés
Már elég régóta tapasztalom azt hogy egyszerűen nem tudok szeretni (főleg anyámat nem) bármit megtennék hogy az olyan embereknek rossz legyen akik boldogak valami miatt pl házasság, párkapcsolat, gyerek, stb. Nagyon szeretek másoknak fájdalmat okozni (főleg lelkileg) egyszerűen rosszul vagyok attól ha valaki boldog.2023. dec. 10. 11:18
21/67 anonim válasza:
Ha kamu, akkor is beteg az agya és nem való emberek közé.
22/67 anonim válasza:
Reméljük hamar bezárnak, ott majd tarthatsz előadást erről a csótányoknak meg a poloskáknak, két gyógyszerezés között.
Te nem különleges vagy, hanem beteg.
23/67 A kérdező kommentje:
Én meg azt nem tudom felfogni hogy egyszerűen miért nem lehet ezt elfogadni az én álláspontomat aki boldog annak nyilvánvalóan tönkre kell tenni az életét és ezt most nagybetűvel írom nem nem szabad hanem tönkre KELL tenni mert nincs erre más megoldás..
2023. dec. 10. 13:17
24/67 anonim válasza:
:D hát nagyon vicces vagy kérdező. Nem tudom, honnan van ilyen iszonyatos önbizalmad, hogy ezeket le mered írni, de nagyon rosszul gondolod.
Senki életét nem kell tönkretenni és megsúgok valamit: nagyon sok boldog ember van, aki kiegyensúlyozott, és aki leszrja a véleményed.
25/67 anonim válasza:
Kedves kérdező.
Pont lesz@rják a boldogok, hogy neked tetszik vagy nem.
Nem tudsz mit tenni ellene.
NEM TUDSZ!
26/67 A kérdező kommentje:
Nem is mindenkinek kell meghallgatnia a véleményemet. De viszont senki sem lehet egyforma én ilyen vagyok nem tudok változtatni.
2023. dec. 10. 13:24
28/67 anonim válasza:
Neked nincs véleményed. Ez nem vélemény, csak kötekedés. Arra senki nem kíváncsi.
29/67 A kérdező kommentje:
Én csak szerencsésnek mondhatom magamat mert más a világlátásom (amire azt hiszitek hogy mentális probléma) közben meg egyáltalán nem az de nem akarok erről hosszan írni mivel nem értek hozzá.
2023. dec. 10. 14:38
30/67 anonim válasza:
Azt látjuk, hogy nem értesz hozzá, mert ez még világlátás se.
Add fel, ehhez nem találsz partnert,keress más témakört trollkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!