Normális ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
kb. egy évig vot fehér folyásom, a napokban jött meg a mensim (Ugye az? ilyen barnás folt, és már 3. napja van..)
és a mamám eldöntötte, hogy önsajnáltatásból kézzel mossa a bugyiaimat. Nem az a fajta vagyok, aki elkezd ellenkezni, hogy neeem keell, mert ha magára vállal valamit, akkor azt azért teszi, mert ugy érzi, meg tudja tenni.
Aztán elkezdett hisztizni a folyásom miatt, azt mondja menjek orvoshoz, mert ez nem normális. Most bejött a szobámba, azt mondja, hogy nem törlöm ki rendesen a s*ggem (ami ugye nem igaz) aztán behisztizik, hogy miért nem én mosom.. Na de a lényeg. A leírtak alapján ez ugye mensi?
Barnás folyás is létezik, úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy mensi. A mensi élénkpiros színű, egyértelműen felismerhető vér.
De nagyon nem normális, hogy hagyod, hogy kézzel mossák a bugyidat...nincs mosógépetek?
A fehér folyás normális.Majd másolok be linket.
És a barnázás lehet az első mensid.
De nagy vagy már,mond meg neki hogy ezentúl te mosod az alsóneműd.Én a te korodba már magam készítettem az iskolába magammal vitt szendvicsem,meg az egész házat én takarítottam.(de a bátyám is középsuliskorba maga csinálta már a szenyóit)
Több feladatot vállalj.
Ne akadj ki,mindig vannak akik kioktatnak ha valamiben nem vagy biztos.Pedig ez az oldal arra szolgálna hogy segítséget kapjál.☺
De anyudnak tényleg ne hagyd hogy ő mossa az alsód mert így kötekedni tud,meg lehet már nem emlékszik ezekre a folyamatokra már annyira (folyás,barnázás,mensi stb)és túl dramatizálnak mindent és orvosért kiálltanak.(ez normális folyamat,jelenség).
Nem bántásból tanácsolták hogy te mosd ki hidd el.
Én sem akartalak bántani,kioktatni,ha írásom mégis ilyen jellegű lett akkor bocs érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!