Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális ez? (kérdésed túl...

Normális ez? (kérdésed túl rövid magyarázatod túl hosszú)

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és eddig nem illetve alig jelentkeztek nálam a másodlagos nemi jellegek. Alig szőrösödöm és maszturbálás során csak egy két csepp ondóm van. 163 cm magas vagyok habár a családból mindenki magas. A kérdésem pedig az lenne, hogy tényleg ennyire későn érő lennékvagy valami gond van? Trollok kíméljetek

2015. dec. 28. 01:43
 1/5 anonim válasza:
100%

Szerintem csak későn érő vagy.

Esetleg kérdezd meg apukádat/idősebb testvéred, hogy nála ez mikor jelentkezett. Ha nem érzed kínosnak.

2015. dec. 28. 01:51
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Valószínű tényleg későn érő vagy. Még nem késett semmi sem. Azok az "alig" szőrök hol vannak és mennyire erősek? Az az 1-2 csepp fehéres? És amiből kijön az az 1-2 csepp kb. mekkora?
2015. dec. 28. 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj.Én 15 évesen 162 cm voltam.Most 18 évesen is csak 165 vagyok...
2015. dec. 28. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen rajtam sem volt még egy mm szörzet sem. Cucc már jött, de nem sok. Kb. 18 évesen kezdtem el rendesen szőrösödni, addig elég kisfiús voltam. Azóta már behoztam a lemaradást... szóval szerintem csak simán Te is későn érő vagy, de ha nagyon aggódsz menj el orvoshoz. a magasság pedig relatív dolog. Neked ezt dobta a gép. van cimborám aki elmúlt már 30 és 165-170 magas.
2015. dec. 28. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
65%

Ennyire későnérő vagy.Semmi bajod.

Az átlag 12-13 êves kora elején már szőrösödik.Te korodhoz képest nagyon alacsony vagy,alacsonyabb 13 éves.Akik 12-16 éves korban nagyon alacsonyak azoknál a nemifejlődés van hogy évekkel később indul el igazán.

Mivel írtad apukád magas így nagyon jó esélyeid vannak hogy fejlődj még,magasságra is nőlj.

2015. dec. 29. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!