Miért van ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Minden fürdés után miután megmostam szappannal csíp a makkom alatt körülbelül félóráig ha pisilek, utána már nem.
Nemi betegség nem lehet mert szűz vagyok, mindig megmosom és ápolom is szóval fertőzés, gyulladás nem lehet szintén mert nem érzékeny teljesen egészséges.Mi lehet ez? Mit kéne tenni?
15/F
2015. okt. 25. 17:09
1/3 anonim válasza:
Cseréljél szappant.valami olyan lehet a szappanban,ami ennyi ideig képes hatással lenni rá .A pisiléseknél is jelentkezik ,akkor lehet húgyúti fertőzés .A nemi betegségek komoly dolgok .
2/3 A kérdező kommentje:
Csak a makkom alatt csíp amikor pisilek nem a húgycsőben.
2015. okt. 25. 17:19
3/3 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de abból indulok ki, hogy a puncit tilos szappannal és egyéb kozmetikai termékekkel megmosni, mert felborítja a hüvely pH értéket. Én is csak vízzel és az ujjammal mosom, ez is elég. Szerintem szokj le a szappanól, és csak vízzel mosd, akkor nem lesz ilyen probléma. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!