Ez normális? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.)
Figyelt kérdés
Már elég régóta tapasztalom azt hogy egyszerűen nem tudok szeretni (főleg anyámat nem) bármit megtennék hogy az olyan embereknek rossz legyen akik boldogak valami miatt pl házasság, párkapcsolat, gyerek, stb. Nagyon szeretek másoknak fájdalmat okozni (főleg lelkileg) egyszerűen rosszul vagyok attól ha valaki boldog.2023. dec. 10. 11:18
31/67 A kérdező kommentje:
Az irigység nagy úr látom legalább én nem vagyok olyan mint a többi ember.
2023. dec. 10. 14:44
32/67 anonim válasza:
Pont az, hogy te vagy irígy.
Mi másért zavarna más boldogsága.
Hidd el, ez nagyon gyakori.
Pont ezért sem vagy különleges.
33/67 anonim válasza:
Kérdező, pont olyan befásult vagy, mint az átlag ember. Én nem vagyok boldog, ő sem lehet az.
Ezzel nem fogsz kitűnni,nagyon átlagos gondolkodás, sajnos, mindegy mibe csomagolod.
34/67 anonim válasza:
Mire is kéne itt irigynek lenni?
35/67 A kérdező kommentje:
Rendben ha te így gondolod de talán jobban szét kéne nézni a társadalomban pontosabban a többi ember között és akkor rájönnél te is hogy ki a beteg elméjű és ki az irigy.
2023. dec. 10. 14:51
37/67 A kérdező kommentje:
Te pedig ítélkezel ami nem szép dolog ezt sem szeretem a többi emberben.
2023. dec. 10. 14:57
38/67 anonim válasza:
Ez nem ítélkezés. Neked nagyon nagy bajok vannak a fogalomtáraddal.
39/67 A kérdező kommentje:
Kijelentetted hogy én már pedig "beteg" vagyok meg "irigy" mondd ezt egy kérdésből szűrted le?
2023. dec. 10. 15:01
40/67 anonim válasza:
Dehát te kérdezted hogy normális e😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!