Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akik tipikus nagyon toxikus...

Akik tipikus nagyon toxikus családba születtek, van itt olyan akinek mégis nagyjából normális az élete? Illetve miért vonzza ennyire a bajt egy ilyen családba megszületett gyerek?

Figyelt kérdés

Tudom lehetett már 1000 ilyen kérdés, de pár napja olvastam az ezo kategóriában hogy a mentális beteg emberek amúgy sem élnek sokáig és ezt többen is írták hogy megérzik, azóta nagyon lent vagyok minden nap

2 éve kezdtem el pszichológiával és ezoteriaval foglalkozni és azóta minden világos.

Sok beteg családba született embertől olvastam és mindig ugyanaz a séma:

Idegbeteg szülők, orditas verés otthon

Majd iskolai bántalmazás, gimiben folytatódik

Majd munkahelyi veszekedések,

Majd párkapcsolati bántalmazás….

Miért kell ennek mindig ilyen tankönyvszerűen történnie?

Tudom hogy ez a karmám, de besokalltam és már nem bírom, azt hogy ez velem is mind megtörtént…

Az anyám beszuletett a pokolba, alkoholista féreg apa, majd teherbe esett a nem diagnosztizált, de MINDEN betegségből tüneteket hozó apámtól

4 even keresztül iskolai bántalmazás, majd gimiben folytatódott

Munkát nagyon nehezen találtam mindig és folyton kinéznek, veszekednek velem minden munkahelyen

Senkinek nem adtam oda magam, de több tipikus nárci viselkedesu férfivel is összehozott a sors

Többször is értek fogdosások, beszolasok, most már azt is tudom hogy a bántalmazó családnak köszönhetem…

Hogy lehet így élni?

Hogy ne rettegjek hogy mi lesz még?

Az emberek honnan tudjak hogy milyen családból jövök?

2023. aug. 27. 13:47
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

"Hat annyira szar biztos hogy nincs mint az enyém mert akkor empatikusak lennétek és nem támadnátok tovább…"

Ilyen logikával, ha valakinek annyira szar, akkor nem a gyakorin lóg, főleg nem egy pánikroham közben. Ne vicceljünk már.

Amúgy igen, soha a világon senkinek volt még olyan borzalmasan rossz, mint neked. Szívesen.

2023. szept. 20. 18:59
 32/39 A kérdező kommentje:
31 őszintén te minek vagy itt?
2023. szept. 21. 01:14
 33/39 anonim ***** válasza:
Gondok vannak, boksz lesz?
2023. szept. 21. 01:26
 34/39 anonim ***** válasza:

Kérdező, te minek vagy itt? Azon kívül, hogy sajnálod magad. Kaptál releváns, normális válaszokat is a kérdésedre, de mindegyiket ignoráltad, és ugyanazt hajtogatod újra és újra.

Tipikus viselkedés ez, amikor tanácsot kérünk, de igazából nem vagyunk kíváncsiak rá, csak jó panaszkodni.

Amúgy tudod mit mondanak, ha valaki szar helyzetben van, és nem változtat, csak forog benne? Hogy még nem fáj eléggé. Talán veled is ez a helyzet.

2023. szept. 21. 06:27
 35/39 A kérdező kommentje:
34 te sem tudod hogy milyen egy horrorfilm szerű manipulatív családban felnőni majd felnőttként rájönni hogy mi is a helyzet
2023. szept. 21. 08:31
 36/39 anonim ***** válasza:
Dehogy tudom. Mint azt már megbeszéltük (megbeszélted magaddal), az egész világon csak neked sz.r, mindenki más gyenge kezdő hozzád képest depresszióban, szorongásban, pánikrohamokban. Az idők kezdetétől senki nem nőtt még fel toxikus környezetben, és nem kezdte felnőttként kezelni a problémáit, csak te. (nem mintha te kezelnéd... mindegy)
2023. szept. 21. 09:58
 37/39 anonim ***** válasza:

Három héttel ezelőtt feltetted a kérdést:

"Akik tipikus nagyon toxikus családba születtek, van itt olyan akinek mégis nagyjából normális az élete?"

Válaszok: igen. Sok munkával, belefektett erővel, változtatással.

Te: Biztos nincs, senki nem tudja, milyen ez, nekem örökké rossz lesz, a legrosszabb, erre vagyok ítélve!!!

Oké... Akkor végül is mit akartál hallani?

2023. szept. 21. 10:00
 38/39 anonim ***** válasza:
2023. szept. 21. 20:44
 39/39 A kérdező kommentje:

38 mondjuk ha ebben a kategóriában olvasgatsz, akkor vagy komolyan veszed vagy nem írsz.

Pszichés betegség miatt olyan állapotba lehet kerülni ami miatt a nyal folyik a szadbol a pszichiátria folyosóján. Nem olyan vicces ez.

36, mondjuk bármennyien is szulettek szar családba, azért arányaiban elég kevés lehet akit annyira tönkretett ez, hogy közel 30 évesen is szűz, hányni szokott gyomorgörcs előtt miatt alatt

A saját anyja, főleg apja gondolata felér azzal mintha megnézted volna a legdurvább horrort és másik családtag egy nap 5x elbogi magát direkt előtted meg késekkel járkál csak hogy martirkodjon. Akkor ezek után el lehet képzelni hogy elég egyedi eset, nem?

2023. szept. 23. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.