Akik tipikus nagyon toxikus családba születtek, van itt olyan akinek mégis nagyjából normális az élete? Illetve miért vonzza ennyire a bajt egy ilyen családba megszületett gyerek?
Tudom lehetett már 1000 ilyen kérdés, de pár napja olvastam az ezo kategóriában hogy a mentális beteg emberek amúgy sem élnek sokáig és ezt többen is írták hogy megérzik, azóta nagyon lent vagyok minden nap
2 éve kezdtem el pszichológiával és ezoteriaval foglalkozni és azóta minden világos.
Sok beteg családba született embertől olvastam és mindig ugyanaz a séma:
Idegbeteg szülők, orditas verés otthon
Majd iskolai bántalmazás, gimiben folytatódik
Majd munkahelyi veszekedések,
Majd párkapcsolati bántalmazás….
Miért kell ennek mindig ilyen tankönyvszerűen történnie?
Tudom hogy ez a karmám, de besokalltam és már nem bírom, azt hogy ez velem is mind megtörtént…
Az anyám beszuletett a pokolba, alkoholista féreg apa, majd teherbe esett a nem diagnosztizált, de MINDEN betegségből tüneteket hozó apámtól
4 even keresztül iskolai bántalmazás, majd gimiben folytatódott
Munkát nagyon nehezen találtam mindig és folyton kinéznek, veszekednek velem minden munkahelyen
Senkinek nem adtam oda magam, de több tipikus nárci viselkedesu férfivel is összehozott a sors
Többször is értek fogdosások, beszolasok, most már azt is tudom hogy a bántalmazó családnak köszönhetem…
Hogy lehet így élni?
Hogy ne rettegjek hogy mi lesz még?
Az emberek honnan tudjak hogy milyen családból jövök?
Igazából most már pont az a gond hogy nem merek a házból sem kimenni mert amióta tudom hogy vonzom a bajt, már felek hogy mi lesz még
Elrabolnak, megtámadnak, stb….
Most lett világos hogy miért ért ennyi támadás
Tanároktól, gyerekektől, munkahelyen.
Volt olyan hogy a munkaadóm kezdett ki velem….
Ezt is miért pont velem merte megtenni?
Hat azért mert ez a sorsom…
Az anyám gondolata is csak undort kelt bennem, amellett hogy nagyon sajnalom hogy mind az apja, mint az én retek féreg apám is súlyosan bántalmazta…
Hogy lehet úgy élni hogy mind a kettő súlyosan összevert?
Úgy érzem nem felnek az emberek ha engem bántalmaznak, de továbbra sem értem hogy honnan érzik meg hogy én milyen családból jövök.
Annyi düh van már bennem hogy legszívesebben egy mészárlásba kezdenék….
Most már ott tartok hogy utcára menni is felek hogy ott ki támad meg….
Elhiszem hogy ez a sorsom, de képtelen vagyok már ezt tovább elviselni.
És de, nyomorult vagyok.
Már ha csak az apamra ránézek, akkor tudhatom.
Egész életben az apja házában rohadt, nem mer bemenni a boltba, minden nap bőg, ordít….
És én ennek vagyok a gyereke….
"Elhiszem, hogy ez a sorsom"
Mondjuk pont ez a gond... én erre már nem tudok mit mondani.
Azt javaslom, ha orvoshoz nem is mész (mert nem tudsz, akarsz, nem állsz készen rá stb.), akkor ezo helyett olvass pszichológiai cikkeket, vagy olyan önsegítő könyveket, amiket szakemberek írtak (pl. Almási Kitti), de videókat is nézhetsz a témában.
Az ezot meg - ha jót akarsz magadnak - szerintem hagyd a francba. Három hozzászólásodból lejött, hogy csak takarózásra használod.
"Elrabolnak, megtámadnak, stb..."
Akkor ne nézd meg az új Mel Gibson filmet.
Sound of Freedom
Elég para téma, az egyik legparább, a gonoszság veleje.
Sajnos dokumentumfilm is készült róla, azt meg végképp nem ajánlom.
Nem vagyok ezos
A szürreális dolgok miatt lettem az
Az meg hogy rettegek így van, nem tudok mit kezdeni vele
Az hogy képtelen rossz dolgok történnek velem, az is tény
Vonzás törvénye… az ne készítsen ki? Most akkor legyek “ezos” vagy sem?
Aki ilyen családba született az hogy ne féljen hogy mi lesz?
Elég sokan születtek ilyen családba.
Nem az a lényeg, hogy félsz, hanem hogy a félelem határozza meg az életed. És ezt te hagyod.
Én nem így tapasztalom
Körülöttem biztos hogy nincs olyan aki ennyire tipikusan beteg családból jönne
És akik oda szulettek, azokkal is mi van? Vagy hajléktalanok, vagy alkoholisták vagy már nincs meg a józan eszük és a kényszergyógykezeles alatt vannak.
Egyszer voltam a pszichiátrián, esküszöm hogy életemben nem éltem át még olyat mint ott.
A legnagyobb félelmem hogy pár év múlva bőven 30 felett már ott leszek és nem tudok majd magamról.
Az anyámat is féltem mert voltak már egészségügyi problémái, ha ő nem lenne en nem tudnék most megélni.
De közben meg rajtam vezeti le a sok szart amit ő is kapott
Ezen kívül van meg egy női rokonom, aki csak 14 évvel idősebb nálam, soha nem volt kapcsolata neki sem, vele elvileg élhetnék majd hosszabb távon, de ő meg a nárcisztikus pszichopata iskolapéldája. Nincs az az ember a földön aki el tudná viselni.
Ennyi lehetőségem van.
Bármit is csináltam az előző eleteimben, keményen fizetek érte most.
Annyi vigasztal hogy volt egy platoi szerelmem, akinek még sokkal durvábban tönkrement az élete mint nekem, ebből merítek valamennyi erőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!