Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem vagyok...

Mit tegyek, ha nem vagyok normális, amióta megszületett a gyerekem, és lassan kikészülök?

Figyelt kérdés

Akkor tudnék elaludni, amikor nem lehet. Amikor meg lehet, akkor meg fent vagyok.

Akkor akarok enni, amikor nem vagyok otthon, farkas éhes vagyok, mire hazaérek (lehet 20, lehet 2 perc), addigra elmegy az étvágyam, nincs kedvem enni.

Ha elmegyek sétálni, a gyerek akkor kezd el üvölteni, mint a sakál, amikor találkozok valakivel. Így nem tudok vele beszélgetni, mert frusztralt leszek, mert rittig akkor sír, amikor valamelyik ismerőssel találkozok.

Folyton akkor van valami baj a gyerekkel, amikor jönnek hozzánk és végre emberek közt lehetnék. Vagy hány, vagy úgy kakál, hogy a lábán-hátán folyik végig, hogy véletlenül se beszélgethessek valakivel 2 percet. Van, hogy végig üvölt.

2021. aug. 29. 17:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Ez ilyen sajnos. Nálunk is ez volt. Mi pl. házaséletet nem tudtunk élni. 3. felsírásnál már hagytuk az egészet. Több hónapig ezt ment. Annyit tudok mondani, hogy elmúlik és nem mindig lesz ennyire nehéz. Látom, hogy mennyire kivagy. Mennyi idős a pici? Tud neked valaki segíteni? Nekem anno az segített,amikor át tudtam az apukája segítségével aludni 1 éjszakát. Kipihenten minden könnyebben megy.
2021. aug. 29. 18:10
 2/13 anonim ***** válasza:
38%

Mondjuk az elég túlzásnak tűnik, hogy minden látogatónál hány vagy hasmenése lesz...

Egyébként azt mindenki átéli, hogy semmi nem úgy történik, ahogy szeretné vagy elképzelte. Talán adj még lejjebb az elvárásaidból meg a rettegésből, hogy mi ciki, akkor nem leszel frusztrált. És néha passzold le. A kialvatlanság és folytonos többfelé figyelés is tud egy masszív figyelemzavart okozni :) Ajánlom a leszarom-tablettát és hogy lelkizz a barinőkkel meg rokonokkal viberen/skype/messengeren... stb., alvásidőben. Ja és Magnézium meg B-vitamin.

2021. aug. 29. 18:22
 3/13 A kérdező kommentje:
És kinek passzoljam le? Az apjának? Múltkor megkaptam itt is, hogy 12 órázik, ezért fogjam be a szám.
2021. aug. 29. 18:51
 4/13 anonim ***** válasza:

Hordozókendőben nálunk nagyon jól el van a pici, ha vendégek jönnek :)

1,5-2 órát simán alszik benne.

A testközelség megnyugtatja őket.

Liliputi rugalmas kendőit nagyon ajánlom, jófogáson féláron is találsz jót.

Videó a felkötésről:

[link]

2021. aug. 29. 19:26
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem lenne jó, ha hordoznék.
2021. aug. 29. 19:28
 6/13 anonim ***** válasza:
43%
Ezesetben gratulálok, hogy szültél egy gyereket egy ilyen surmónak, aki így beszél veled. Ja, tudom, majd most jön az, hogy mielőtt terhes lettél, még mintaférj, mintaember, mintaapa-alapanyag, meg minden ilyesmi volt.
2021. aug. 29. 20:38
 7/13 anonim ***** válasza:
82%

Ja bocs, rosszul értelmeztem, nem ő mondta hogy fogd be a szád...

És igen, attól még tölthet némi időt a saját gyerekével, hogy 12 órázik, sőt, magától kéne hogy akarjon időt tölteni vele, hisz elvileg ő is akarta.

2021. aug. 29. 20:40
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Miért nem lenne jó? A baba megnyugodna, neked meg lenne időd másra meg beszélgetni.
2021. aug. 29. 21:02
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem tőle, hanem az itteni válaszolóktól kaptam meg.

2021. aug. 29. 21:36
 10/13 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok olyan.

2021. aug. 29. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!