Mit tegyek, ha nem vagyok normális, amióta megszületett a gyerekem, és lassan kikészülök?
Akkor tudnék elaludni, amikor nem lehet. Amikor meg lehet, akkor meg fent vagyok.
Akkor akarok enni, amikor nem vagyok otthon, farkas éhes vagyok, mire hazaérek (lehet 20, lehet 2 perc), addigra elmegy az étvágyam, nincs kedvem enni.
Ha elmegyek sétálni, a gyerek akkor kezd el üvölteni, mint a sakál, amikor találkozok valakivel. Így nem tudok vele beszélgetni, mert frusztralt leszek, mert rittig akkor sír, amikor valamelyik ismerőssel találkozok.
Folyton akkor van valami baj a gyerekkel, amikor jönnek hozzánk és végre emberek közt lehetnék. Vagy hány, vagy úgy kakál, hogy a lábán-hátán folyik végig, hogy véletlenül se beszélgethessek valakivel 2 percet. Van, hogy végig üvölt.
Mondjuk az elég túlzásnak tűnik, hogy minden látogatónál hány vagy hasmenése lesz...
Egyébként azt mindenki átéli, hogy semmi nem úgy történik, ahogy szeretné vagy elképzelte. Talán adj még lejjebb az elvárásaidból meg a rettegésből, hogy mi ciki, akkor nem leszel frusztrált. És néha passzold le. A kialvatlanság és folytonos többfelé figyelés is tud egy masszív figyelemzavart okozni :) Ajánlom a leszarom-tablettát és hogy lelkizz a barinőkkel meg rokonokkal viberen/skype/messengeren... stb., alvásidőben. Ja és Magnézium meg B-vitamin.
Hordozókendőben nálunk nagyon jól el van a pici, ha vendégek jönnek :)
1,5-2 órát simán alszik benne.
A testközelség megnyugtatja őket.
Liliputi rugalmas kendőit nagyon ajánlom, jófogáson féláron is találsz jót.
Videó a felkötésről:
Ja bocs, rosszul értelmeztem, nem ő mondta hogy fogd be a szád...
És igen, attól még tölthet némi időt a saját gyerekével, hogy 12 órázik, sőt, magától kéne hogy akarjon időt tölteni vele, hisz elvileg ő is akarta.
Nem tőle, hanem az itteni válaszolóktól kaptam meg.
Én nem vagyok olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!