Mit tegyek, ha nem vagyok normális, amióta megszületett a gyerekem, és lassan kikészülök?
Akkor tudnék elaludni, amikor nem lehet. Amikor meg lehet, akkor meg fent vagyok.
Akkor akarok enni, amikor nem vagyok otthon, farkas éhes vagyok, mire hazaérek (lehet 20, lehet 2 perc), addigra elmegy az étvágyam, nincs kedvem enni.
Ha elmegyek sétálni, a gyerek akkor kezd el üvölteni, mint a sakál, amikor találkozok valakivel. Így nem tudok vele beszélgetni, mert frusztralt leszek, mert rittig akkor sír, amikor valamelyik ismerőssel találkozok.
Folyton akkor van valami baj a gyerekkel, amikor jönnek hozzánk és végre emberek közt lehetnék. Vagy hány, vagy úgy kakál, hogy a lábán-hátán folyik végig, hogy véletlenül se beszélgethessek valakivel 2 percet. Van, hogy végig üvölt.
Én is így voltam, ahányszor el akartam menni sétálni, üvöltött, mint a sakál.
100 métert nem birtam nyugodtan megtenni a friss levegőn, plusz van egy lakásban tartott kutyánk, akivel napi 5-6 km-t mentunk még szülés előtti nap is.
Nekem az vált be, hogy a karikás kendőben elindulunk, max. 500 m után ugy alszik, mint a bunda, bele tudom tenni a mózeskosárba, onnan megvagyunk 3-4 órára.
Azt nem értem, hogy "nem vagy olyan", (milyen), de ha az alvas a cél, még fitt labdánnis pattogok vele.. mondjuk csak 7 hetes, még egyedül nem tud elaludni.
Terhesen még én sem akartam hordozni. Aztán miután megszületett hamar megváltozott a véleményem. Mondjuk én 4-5 hónapos koráig nem tudtam magamra kötni, mert olyan feszes izomzata volt, hogy nem lehetett. Addig csak simán rajtam pihent naphosszat. Aztán mikor végre magamra tudtam kötni az egy megváltás volt. Békés séták, békés beszélgetések, egy darabig még le is tudtam vele így ülni és mondjuk olvastam, vagy csak hintáztattam magunkat a hintaágyban. Mikor átkerült a hátamra onnantól a takarítás is könnyű volt.
Nyugi nem fog örökké rajtad lógni. Az én fiam extrém anyás, de kb két és fél éves kora óta esze ágában sincs a hátamon lenni, pedig néha nagy segítség lenne😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!