Kedves Édesanyák! Normális, hogy a baba megszületése után 13 hónappal a súlyom kb. 4-5 kg-val kevesebb, mint amikor teherbe estem (átlagosnak mondható súlyom volt, talán picit soványka)? Köze lehet ahhoz, hogy még szoptatom a kislányom?
Igen,normális. A szoptatás sok kalóriát éget el.
Ha sovány vagy figyelj a rendszeres és elegendő táplálékbevitelre.
Igazán nincs mit.
Ha nem drasztikus a fogyásod,pl 2 hónap alatt -10 kiló (márpedig itt erről nincs szó) akkor nem kell aggódni,ez csak a szoptatás miatt van.
Nekem sok ismerősöm fogyott le a szoptatás alatt úgy,hogy még vékonyabbak voltak mint szülés előtt.
Én sajnos nem tartozom közéjük,nem tudtam szoptatni :) :(
Csak figyelj rá,hogy eleget egyél,hogy a testednek legyen elég energiája mert a tejtermelés sokat elvesz.
De szerencsések vagytok örültem, hogy a 3. nál végre nem 30 kg ot híztam, kb4-5 kgmaradt szülés után no de szoptatás alatt megvesztem az édességért, terhesen rá sem bírtam nézni, ha nem zabáltam apadt a tejem no így jött fel 10 kg + ba szopi alatt😭😭😭😭
A túlműködő pajzsmiríggyel is 10 kg + és mikor beállították akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!