Ha 3-4 nyíláson jön a cicimből a tej, az jónak mondható?
Figyelt kérdés
Nem szoptatok, csak fejek, és ha sokat (4-5 litert) iszom, akkor van, hogy 7-8 nyíláson is jön.2010. nov. 3. 17:49
1/3 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ebben a kérdésben van "jó" vagy rossz.
A bal cicimből 8 lyukon jön, a jobbon 4-5-ből. Mindkét gyereknél így volt, egyiknél a bal, másiknál meg a jobb cicimben volt több tej.
2/3 anonim válasza:
Nekem 6-6 nyíláson jön. Azért néha masszírozd át forró fürdő alatt, sosem lehet tudni. Eleinte a bal cicimből 4 nyíláson jött, és sokszor csomós is maradt. Aztán egy időben jól kifejtem a szopik után, masszíroztam közben meg préseltem, és egy napon beindult a többi nyílás is.
3/3 anonim válasza:
minimum 4en kell, ha jól emlékszem... mert én rengeteg fejés árán indítottam be, örültem, h húha mostmár nem csak csöpög, és mondta a védőnő, h ne örüljek még, majd csak ha legalább 4en jön. utána már jött számtalanon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!