Mit tegyek? Az egyik cicimből nem ömlik a tej, mint a másikból és ez rendesen dühíti a gyereket.
Figyelt kérdés
Tudok vmit tenni, hogy "egyformán" jöjjön.Most már magamat is stresszelem, hogy az a mellem nem termel elég tejet :(.2011. okt. 8. 11:13
1/7 anonim válasza:
Én a 3.gyerekemet szoptatom és még mindig az egyik cicim több tejet termel pedig a picur már 15 hós elmúlt.A bal cicimből nekem sem ölik a tej a jobból igen.Én mindig a ballal kezdem(rosszabb)a szopit és amikor "idegeskedik"a babám akkor beszélek hozzá énekelek neki.A kicsinél ez bejött,a középsőmnél nem és ő már a cicizés utolsó 6-8 hónapjában csak a jobb cicimet szopizta,a másikból elapadt a tej.Ezt most szeretném elkerülni.Szerintem semmit nem tudsz ellene tenni,azt hiszem ez a legtöbb anyukánál így van!
2/7 anonim válasza:
Én felhívtam egy szoptatási tanácsadót a La Léche Ligától hasonló gonddal. Azt mondta, a babák nagy részének van egy "kedvenc" cicije, amelyik jobban működik, és érdemes a szoptatásnál mindig a másikat kínálni először (ahogy az előző is írta). Ez teljesen normális. Ne stresszelj!:)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. néha beparázok, néha meg pozitívan fogom fel.Sokáig szeretném szopiztatni, remélem sikerül.
2011. okt. 9. 06:55
4/7 anonim válasza:
Első vagyok!Ne aggódj,nem ezen fog múlni az,hogy meddig szopizik a babád!Nekem az nagyfiam 11 hónapig szopizott(magától abbahagyta)a középső 21 hónapig (terhes lettem,még terhesen is szívta 4 hónapig)a pici most múlt 15 és még mindig cicibajnok!
5/7 A kérdező kommentje:
utolsó: és neked is ilyen felemás vot végig a szopi alatt?
Nem féltél, h a "rosszabb" cicid elapaszt?
2011. okt. 10. 09:29
6/7 anonim válasza:
Szia!Nekem mindig a jobb cicim termel több tejet,de sokkal többet.A középső fiamnál tejleadó voltam és reggelenként általában 500ml tejet fejtem ki a mellemből,úgy hogy a kicsi jóllakott.Ráadásul ő annyira nem szerette a "rosszabb"cicimet hogy azt már el se fogadta az utolsó hónapokban.NEm féltem hogy ezért elapadna a tejem,és neked se kell ettől tartani.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, csak néha eszembe jut, hogy elapadhat és akkor parázok. Megnéztem az lll oldalát és találtam hasznos dolgot, pedig már 2-dik gyerek :).
2011. okt. 10. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!