Vagdostam magam heges a karom. Edig piloverbe voltam ami takarta a hegeget ma felvetem rövid újju polot és sokat meg nézték a városba és kibeszéltek mit csináljak? Vegyek fel pulovert nyáron.
Vagdostam magam heges a karom.
Edig piloverbe voltam ami takarta a hegeget ma felvetem rövid újju polot és sokat meg nézték a városba és kibeszéltek mit csináljak?
Vegyek fel pulovert nyáron.
A te történetednek nem pulóverről kellene szólnia.
Holnap beszélgess el a szerető szüleiddel, és kérj segítséget! És ne halaszd, csak azért ne most, mert késő van, és hosszú beszélgetés lesz, és legalább összeszedheted a gondolataid, pólóban menj ki a szobádból.. Pszichológusra van szükséged, sajnos a hegek nem múlnak el, de a lelkedet tudod gyógyítani.
Fujjjj, de undorító válaszok születtek, elhányom magam. Főleg hármaska és tizenheteske elmehetnek a büdös p.csába.
25-ös, visszaadtad a bizalmamat az ember(i)ségben.
Kérdező, szólj kérlek a szüleidnek, mutasd meg nekik nyugodtan a sebeidet. Nem kell várnod 29 éves korodig, ameddig az egyik barátnőm takargatta a szülei elől a sebeit. Mellesleg a szülei TÁVOLRÓL sem olyan jófejek, mint amilyennek gondolni lehet őket.
Nemrég megismertem egy 16 éves srácot, ő nemrég vagdosta össze magát alaposan. Az anyukájával jöttek hozzám, pólóban volt, simán látni lehetett.
NEM kell szégyellni. A falcolás olyan dolog, ami csak úgy jön. Akkora a fájdalom benned, hogy a külső sértés némi enyhet ad. (Én is égettem meg a kezem két helyen, egyszer még fiatalon, egyszer már jócskán középkorúan.)
Keress segítséget először a szüleidnél, aztán irány a pszichológus.
És hidd el, a JÓÉRZÉSŰ emberek SOHA nem fognak elítélni, furcsállkodni, lenézni, kigúnyolni. Innen legalább tudni fogod, hogy kivel-kikkel állsz szemben.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!