Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetek az ellen, hogy ne...

Mit tehetek az ellen, hogy ne higgyem ezeket el?

Figyelt kérdés

Éjjel állva vagy ülve azt látom, hogy egy kínai férfi (de már láttam különböző lényeket) van a szobámban. Mire felsikoltom tőle (tőlük) mert annyira élethűek, elhiszem, hogy ott vannak. Az éjjel ma 5x láttam a férfit.

Hogyan csökkenthetném, hogy éjjel ezeket ne lássam, vagy ne ijedjek meg tőlük.

2022. jún. 24. 07:07
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
Egyre sűrűbb éjjel is. De valamiért nem fogom fel mit látok, koncentrálok de nem lesz éles, hiába tudom, hogy vannak ott valami, amik megakarnak támadni. Miért?
2022. júl. 1. 06:20
 52/57 anonim ***** válasza:
100%

Mégis, milyen csodára vársz...

Írtad a legelején:

"Voltam pszichológusoknál, akik mondták, hogy menjek pszichiáterhez, de nem mertem elmenni."

Ha "nem mersz" elmenni, akkor ez egyre rosszabb lesz.... Ne várd meg, amíg napközben, utcán, iskolában, bárhol rád törnek ezek a látomások. :((((

Hidd el, hogy vannak rá jó gyógyszerek. Irány a pszichiáter.

2022. júl. 1. 08:40
 53/57 A kérdező kommentje:
Felhoztam a szüleimnek, de nem engednek el. Ők is félnek, hogy begyógyszereznek. Mi van, ha feleslegesen kapnék gyógyszereket? Zombi lennék miatta.
2022. júl. 1. 10:19
 54/57 anonim ***** válasza:

Nem kapnál feleslegesen gyógyszert. Veszélyes ez az állapot. Több tünettel kórházban is kiköthetsz és ott nagyobb adagot kapnál.

Legalább egy pszichológust keress fel. Ő nem adhat gyógyszert.

2022. júl. 1. 10:26
 55/57 A kérdező kommentje:
Voltam kettőnél, tanácstalanok voltak. Ha rám törne az egész önuralommal vagy valahogyan tudnám irányítani, amíg el nem jutok szakemberhez?
2022. júl. 1. 10:32
 56/57 anonim ***** válasza:
100%
Vannak módszerek, amikkel ez kontrollálható: korrekt diagnózis, gyógyszer, pszichoterápia. Ezekkel lehet irányítani.
2022. júl. 1. 11:08
 57/57 anonim ***** válasza:
53: és arra mit mondanak anyádék, hogy mi lesz, ha majd az utcán kezdesz el hadonászni, vagy embereket megtámadni, mert azt hiszed, hogy az életedre törnek...?????
2022. júl. 1. 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!