Mit tehetek ez ellen, hogy ne érezzem magam így?
Ha emberek vesznek körül, nem tudok jóra gondolni. Egyszerűen elkap a negatívizmus és ilyenkor próbálom a figyelmemet elterelni az okostelefonommal vagy átnézek embereken és figyelem a környezetemet (tájat, utca képet, vagy a haladó járműveket) vagy pótcselekvésekben nyilvánul meg pl.: köhögés, mélyebb levegővételek, saját ujjamon a bőrfelület felsértése, próbálom eltakarni az arcom kapucnival azon oldalát ahonnan bámulnak. Mindezt azért teszem, mert utána valamiért tud normalizálódni a hangulatom és utána kevésbé szorongok.
Van amikor annyira szomorú vagyok, hogy azt hiszem a sírás érzése kerülget.
Ez általában akkor történik, ha jövök haza busszal vagy villamoson mikor a munkahelyemre tartok, vagy ha látok párokat együtt sétálni. Szorongni szoktam lányok/nők közelében. Rengeteg az elfojtott haragom is, ami szerintem a kisebbségi komplexusom miatt van.
23/f
Próbálj meg lányokkal, nőkkel beszélgetni.
Nem vagyunk ennyire gyökerek azért :D
Rettenetesen félsz az emberektől és ez így nyilvánul meg. (lehetséges hogy ez a helyzet).
Először csak egy-egy lánnyal próbálj meg beszélgetni, ne azd nézd hogy "tetszik -e vagy nem", "mit tudnál vele elképzelni".
Jó lenne pszichológus segítségét kérni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!