Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az öngyilkosságok nagy része...

Az öngyilkosságok nagy része a nők miatt történik?

Figyelt kérdés
tegnap 22:01
 1/8 anonim válasza:
100%
Miből gondolod?
tegnap 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Az öngyilkosságok nagy része (100%) az öngyilkosok miatt történik, akik nem tudják az életüket rendben tartani.

A nök vagy bárki más nem oka, aki annyira labilis, az egyszerüen keres valami ürügyet, amivel másokban akar büntudatot kelteni.

tegnap 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Ez baromság. Ahhoz hogy valaki öngyilkos legyen alapból labilis mentális állapot kell. Ebből az állapotból pedig kb minden kizökkentheti azt az embert, nem kell ahhoz nő. Egyáltalán mi köze van ehhez a nőknek?
tegnap 22:15
 4/8 tejjelkifili ***** válasza:
67%
:D
tegnap 22:16
 5/8 Janaqks ***** válasza:

Nuh uh☝️

Ez honnan vetted? :D

tegnap 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem.
tegnap 23:40
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
Sok férfi öngyilkos lett nő miatt,de kevés nő lett öngyilkos férfi miatt. Egy nő se ér annyit hogy öngyilkosnak kéne lenni miatta. Szenvedtem én is pár nő miatt aki elhagyott de nem lettem öngyilkos.
ma 03:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagy a férfiak miatt! ?
ma 04:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!