Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történik a börtönbe ezekkel...

Mi történik a börtönbe ezekkel az emberekkel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdekelne hogy akinek pl pánikbetegsége van és nem bírja a bezártságot azzal mit csinálnak bent? És még az is érdekelne hogy mi a sorsa azoknak akik mindent elkövetnek azért hogy öngyilkosok legyenek?

2019. jan. 10. 10:45
 1/9 kreténpali ***** válasza:
40%
Jean-Claude Van Dammenak vannak jó börtönös filmjei.
2019. jan. 10. 10:58
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Huuuhhh kérdező ... sok a börtönös kérdés az elmult 24 órában és mindegyiknél a te neved van :D

Csak nem börtönbe mész?

2019. jan. 10. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem aki börtönbe kerül, annak van olyan bűne, ami miatt ne érdekeljen senkit a fóbiája.
2019. jan. 10. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolom mész a dutyiba mert ma már nem ez az első kérdésed. Sok sikert! Síkosítót vigyél mert tesznek róla, hogy ne legyen szorulásod!
2019. jan. 10. 11:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem megyek börtönbe de köszönöm! Ha figyelmesek vagytok akkor le is írtam valamelyikhez hogy miért érdekel annyira a börtön! ;)
2019. jan. 10. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Enyire nem érdekel senkit sem csak azt aki börtönbe megy :)
2019. jan. 10. 12:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem rendben legyen igazad! :)
2019. jan. 10. 12:24
 8/9 kreténpali ***** válasza:

Kedves kérdező, hallottam olyan sztorit, hogy bent egy fickó vega lett és mivel nem volt külön vega étrend lefogyott. Megkérdezett a büntetős ismerősét, hogy mit gondol egy perről, azt mondta felejtse el, nem járna jól és nem a per kimenetele miatt.

Ha valaki nem bírja a bezártságot, akkor így járt. 1. bekattan és mehet máshova, 2. ahogy leírtam a filmes ajánlást, magánzárkában is lehet tölteni 3. nem az lesz a legnagyobb baja

2019. jan. 10. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
Őszintén, tojnak rá. Az megvan, hogy nem azért csuknak le valakit hogy ott jól érezze magát?
2019. jan. 10. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!