Hogy dolgozzam majd fel édesanyám halálát ?
Figyelt kérdés
72 éves édesanyám és vele élek. Nagyon jó viszonyba vagyunk. Ő a lelkitársam. Már most rettegek attól,hogy mi lesz velem ,ha meghal. Vannak mentális betegségeim ami nagyon megnehezíti az életem. Lelkileg érzékeny vagyok nagyon. Nincs senkim rajta kívűl. 40ffebr. 11. 03:03
1/2 Ypszilon1980 

válasza:

Nekem hasonló a szituáció apámmal, bár nem vele élek, de a tesómmal szinte semmilyen kapcsolat nincs, így ha apámmal lesz valami, nem is tudom. Anyámat már elvesztettem, de mai napig nem tudom megérteni hogy történt, ehhez jönne egy másik családi haláleset, akkor megviselne nagyon. Azt gondolom, hogy ki kell alakítani egy önálló életet, egy olyan jövő felé kell építkezni, amit ettől függetleníteni lehet. Minél jobban függsz egy személytől, annál inkább elveszett leszel, ha elmegy.
2/2 anonim 

válasza:

Imádkozz és bízz a Gondviselésben! 🙏 Ő pedig figyeljen oda önmagára, te pedig becsüld meg Őt! Az egyetlen ajándék a jelen, amiben még együtt lehetünk! 🥲
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!