Mit tehetek az ellen, hogy ne higgyem ezeket el?
Éjjel állva vagy ülve azt látom, hogy egy kínai férfi (de már láttam különböző lényeket) van a szobámban. Mire felsikoltom tőle (tőlük) mert annyira élethűek, elhiszem, hogy ott vannak. Az éjjel ma 5x láttam a férfit.
Hogyan csökkenthetném, hogy éjjel ezeket ne lássam, vagy ne ijedjek meg tőlük.
Na most akkor kiskorú vagy????? Ezt miért nem írtad le rögtön?
Ha anyádék "nem engednek el", akkor felelősségre lehet őket vonni (gyámhivatal, gyermekvédelem, stb.) kiskorú gondatlan veszélyeztetése címszóval...
Nem írtam, hogy garantáltan rosszabbodni fog. De javulni EGÉSZEN BIZTOSAN NEM FOG kezelés nélkül.
LEgfontosabb az lenne, hogy egyáltalán diagnosztizáljanak...
Ez nem fog menni szakorvos nélkül.
De akkor miért írtad ki, ha NEM AKARSZ orvoshoz menni???
Simán elmehetsz egyedül is a háziorvosodhoz/gyerekorvoshoz, sőt, az iskolapszichológushoz is.
Könyörgöm! NINCSENEK házi praktikák! Ez nem egy nátha, vagy pattanás.... MEntális betegség, szakorvosi ellátásra van szükséged!
Sajnos vannak kezeletlen skizofrének az utcákon, ne akard megtudni, milyen az... :((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!