Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetek az ellen, hogy ne...

Mit tehetek az ellen, hogy ne higgyem ezeket el?

Figyelt kérdés

Éjjel állva vagy ülve azt látom, hogy egy kínai férfi (de már láttam különböző lényeket) van a szobámban. Mire felsikoltom tőle (tőlük) mert annyira élethűek, elhiszem, hogy ott vannak. Az éjjel ma 5x láttam a férfit.

Hogyan csökkenthetném, hogy éjjel ezeket ne lássam, vagy ne ijedjek meg tőlük.

2022. jún. 24. 07:07
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
Én azt hittem az íróknak élénk fantáziája van és ez normális…
2022. jún. 24. 15:34
 42/57 A kérdező kommentje:
37, Változó, van mikor hosszabb valamikor rövidebb ideig. Nem tudom pontosan elmondani.
2022. jún. 24. 15:35
 43/57 A kérdező kommentje:

A cikkből idézek:

“A vizuális képeket (leggyakrabban ezek mozgó emberek és állatok, kicsinyített méretben) megkülönböztetik mobilitással, kaleidoszkópiával, gyorsan megváltoztatják alakjukat, méretüket, helyüket az űrben. A hallucinációkban szenvedők szemlélőként viselkednek, akiknek nincs félelemérzetük. A személy kritikusan viszonyul a látható képekhez. Egy személy egyszerre képes felfogni a valós világot, az azzal összekevert álomszerű tapasztalatokkal együtt (például a vizuális képek visszhangoznak valódi hangokkal vagy álomba törő zajokkal).”

Ez lehunyt szemmel van, vagy hogyan?

2022. jún. 24. 15:50
 44/57 A kérdező kommentje:
??
2022. jún. 24. 18:31
 45/57 anonim ***** válasza:
100%

A fantáziádtól nem ijedsz meg, mert tudod, hogy nem valós.

Amit idéztél tök értelmetlen szöveg, sajnos egyre több a mesterséges "intelligencia" által kreált zagyva tartalom az interneten. Az orvos hiteles forrás, fordulj inkább hozzá a kérdéseiddel.

2022. jún. 24. 18:38
 46/57 anonim ***** válasza:
100%

Ez a cikk milyen betegséget vagy állapotot jellemez?

Más: az én ismerősöm a hipnagóg haluktól is megijedt. Volt, h párnát vágott a hallucinált lényhez. Aztán hamar eltűnt, rájött, hogy ez csak halu.

Én a vizuális halumtól halálra rémültem.

Minél előbb vizsgáltasd ki, ne hagyd, hogy ez romoljon vagy így maradjon. Kezeléssel sokkal jobb életminőségre számíthatsz. Ha nem így lesz, akkor még mindig elhagyhatod a gyógyszert.

2022. jún. 24. 18:41
 47/57 A kérdező kommentje:
Mert a hipnagóg halluhoz is kell gyógyszer?
2022. jún. 24. 18:44
 48/57 A kérdező kommentje:
46, Neki az az alvás előtt volt? Mert nálam úgy van, hogy realizálom éjfél után, hogy állok a szobámban és akkor látom a cuccokat/ lényeket meg minden mást.
2022. jún. 24. 19:01
 49/57 anonim ***** válasza:
Az ismerősömnek ébredéskor volt pár mp-ig. Nem tudom, hogy hipnagóg halura adnak-e gyógyszert. Szerintem nem.
2022. jún. 24. 20:01
 50/57 A kérdező kommentje:

Nekem tovább tart, mint egy másodperc.

De köszönöm a válaszodat.

2022. jún. 24. 20:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!