Mit tehetek az ellen, hogy ne higgyem ezeket el?
Éjjel állva vagy ülve azt látom, hogy egy kínai férfi (de már láttam különböző lényeket) van a szobámban. Mire felsikoltom tőle (tőlük) mert annyira élethűek, elhiszem, hogy ott vannak. Az éjjel ma 5x láttam a férfit.
Hogyan csökkenthetném, hogy éjjel ezeket ne lássam, vagy ne ijedjek meg tőlük.
A cikkből idézek:
“A vizuális képeket (leggyakrabban ezek mozgó emberek és állatok, kicsinyített méretben) megkülönböztetik mobilitással, kaleidoszkópiával, gyorsan megváltoztatják alakjukat, méretüket, helyüket az űrben. A hallucinációkban szenvedők szemlélőként viselkednek, akiknek nincs félelemérzetük. A személy kritikusan viszonyul a látható képekhez. Egy személy egyszerre képes felfogni a valós világot, az azzal összekevert álomszerű tapasztalatokkal együtt (például a vizuális képek visszhangoznak valódi hangokkal vagy álomba törő zajokkal).”
Ez lehunyt szemmel van, vagy hogyan?
A fantáziádtól nem ijedsz meg, mert tudod, hogy nem valós.
Amit idéztél tök értelmetlen szöveg, sajnos egyre több a mesterséges "intelligencia" által kreált zagyva tartalom az interneten. Az orvos hiteles forrás, fordulj inkább hozzá a kérdéseiddel.
Ez a cikk milyen betegséget vagy állapotot jellemez?
Más: az én ismerősöm a hipnagóg haluktól is megijedt. Volt, h párnát vágott a hallucinált lényhez. Aztán hamar eltűnt, rájött, hogy ez csak halu.
Én a vizuális halumtól halálra rémültem.
Minél előbb vizsgáltasd ki, ne hagyd, hogy ez romoljon vagy így maradjon. Kezeléssel sokkal jobb életminőségre számíthatsz. Ha nem így lesz, akkor még mindig elhagyhatod a gyógyszert.
Nekem tovább tart, mint egy másodperc.
De köszönöm a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!